• Slovenski
 • English
 • Deutsch
 • Italiano
 • Français
 • Magyar
 • Русский
 • Español
 • Slovenčina
 • Polski
 • Česky
 • Українська
 • Nederlands


PER HEDERA AD ASTRA Brje ležijo na Krasu v bližini morja (10 km od peščene plaže Sesljan, in Trsta, ki je oddaljen 20 km.​ Domačija je izhodišče za izlete v naravo in po poteh kulturne dediščine ali pa za ogled prizorišč iz obdobja 1. svetovne vojne. Med naravno dediščino Krasa je zanimiva peš dostopna jama Vodenica, brezna, škraplje, škavnice…, med kulturno dediščino hrib Svetega Lenarta s prazgodovinskim gradiščem in ruševinami romanske cerkve, pastirska hiška, kamnolomi rdečega, zasiganega kamna, naša kraška domačija…, iz časa 1. svetovne vojne pa 4 vojaška pokopališča, trasa ozkotirne železnice… Nudimo tudi vodene izlete v bližnje zanimive lokacije: mesto Trst in njegovo zaledje, po poteh kulturne dediščine Krasa, v Oglej in Gradež ter po naravnih rezervatih izliva Soče, Cavanate in Škocjanskega zatoka. Apartma je del velike, več kot 150 let stare obnovljene domačije na robu vasi. Domačijo smo kupili leta 1996 vso preraslo z bršljanom in jo obnovili »med zvezde«. Tu boste našli mir v pomirjujočem školjčnem objemu borjača ali v sprehodu po zeliščnem vrtu. Opis apartmaja 2+2 vstop po ločenih stopnicah preko širokega ganka 25 m2 s pogledom na borjač in pokrajino apartma je enoten prostor (55m2) s kotički: kuhinjski, dnevni del s TV, en spalni del z ležiščem za 2 osebi (180x 200) in drugi z dvema posteljama 90x190 , delovni kotiček, kopalnica s tušem, WC, garderobni kotiček igrala na podestu in borjaču možnost najema koles parkirni prostor domačijo brezžični internet Wi-Fi 1/1 ​Cenik za eno nočitev​ štiri osebe 80 € tri osebe 64 € dve osebi 48 € ena oseba v apartmaju 32 € otroci do 6 let brezplačno otroci od 6 do 12 let 10 € hišni ljubljenčki po dogovoru ​ V ceno ni všteta turistična taksa (1,27 EUR na osebo na dan ali 0,64 EUR na otroka) in postrežba zajtrka. Prihod je zaželen po 12.00 uri, odhod do 11.00 ure.

Hostel Idrija vam ponuja prenočišče v dvo-posteljnih, triposteljni ali štiri-posteljni sobi, za večje skupine pa imamo na razpolago tudi osem-posteljno sobo. Souporaba kopalnic in toaletnih prostorov. V hostlu vas časa brezplačna posteljnina in brisača, na razpolago imate brezplačno parkiranje in internet. Po predhodnem dogovoru imate na razpolago tudi zajtrk, kosilo in večerjo.

Nadmorska višina: 320 m Velikost kmetije: 4,5 hektara Odprto za goste: 1. 1. - 31. 12. Sobe: 3/2+1, 1/4 Število sedežev: 60 Možen dostop z avtobusom Sredi razgibane narave, le 3 km od Ljutomera, med samimi vinogradi, stoji turistična kmetija Jureš. V hiši, zgrajeni v rustikalnem stilu leta 1939, vas bodo razvajali s prleško hrano, doma pridelano zelenjavo, marmeladami in sokovi. Na kmetiji k jedem postrežejo izbrana, doma pridelana vina žlahtnih sort. Gospodar goste z veseljem povabi na degustacijo v staro vinsko klet. Počitnice na kmetiji Jureš so primerne tako za ljudi, ki radi aktivno preživljajo počitnice, kot tudi za tiste, ki sta jim najpomembnejša mir in stik z naravo. Odlično je poskrbljeno tudi za družine z otroki, saj je na kmetiji lepo urejeno igrišče za otroke. V jeseni se lahko gostje pridružijo trgatvi, novembra je čas za martinovanje, veseli december vabi na silvestrovanje. Poleti pa je najlepše posedeti na terasi in se prepustiti užitkom, ki jih prinaša opazovnje sončnega zahoda. K obisku vabijo Jeruzalem, stari mlin na Muri, oljarna, Otok ljubezni na reki Muri, ki je tudi odlična točka za plovbo z brodom, Ivanov izvir v Razkrižju. Ljubitelji termali radosti lahko zavijejo v Banovce, Radence, Lendavo,Terme 3000 ali obiščejo Bio terme Mala Nedelja. Možnost uporabe interneta v vseh prostorih brezplačno.

Hotel stoji v mirnem predelu centra mesta Ljubljana, obkrožen s parkovnimi površinami.V neposredni bližini (100 m) so igrišča za tenis, rokomet in košarko.Hotel je od železniške in avtobusne postaje oddaljen 800 m, od Univerzitetnega kliničnega centra 300 m, ter 1200 m od sejemskega prostora na Gospodarskem razstavišču.

Nahajamo se v središču Gorenjske na Kokrici, Betonova ulica 2, ob glavni cesti Kranj - Golnik, v neposredni bližini Mercator centra. Našim gostom nudimo komfortno opremljene in ogrevane sobe s kopalnico in WC-jem, TV-sprejemnikom, internetom, ADSL-om ter zajtrkom. Po želji vam nudimo tudi polpenzion ali polni penzion z urejeno postrežbo v GOSTIŠČU DEŽMAN, ki je oddaljeno 300 m. Imamo lastno parkirišče.

Nahajamo se v kraju Radvanje, na obrobju Maribora, približno 100 metrov od vznožja Pohorja, tik ob gozdu. Od mestnega središča Maribora smo oddaljeni okrog 5 km. V neposredni bližini je smučarski center, kjer so tudi termalni bazeni hotela Habakuk. Kraj je zelo miren in zelen, hkrati pa vam nudi obilo zabave. V družinski hiši imamo na voljo apartma s kuhinjo in tri dvoposteljne sobe z lastno kopalnico ter televizijo.

We are FAMILY RUN buisness in Kranjska Gora. We are located 200m from city center, but it is perfect if you want to wake up and hear birds singing, eat a breakfast in peace, or go for a morning run. If you will need any informations about what to to, where to go you can ask us! We can even provide you a local guide for a day trip somewhere where just locals know. Yes thoose places are much more beautiful than turists spots! – Try it! Sounds good? Did you found a perfect B&B? We can offer big comfortable rooms in a house located 200m from city center of Kranjska Gora. Rooms are furnished in such way that you will fell comftorbal and relaxed. We will offer you a royal breakfast (If you have some wishes or disabilitys please let us know, we can provide lactose and gluten free breakfast as well) If you travel with a car, don't worry we will provide you a parking spot free. Even you are on holliday, you need internet connection? – No problem we have it! Our room: Room A Private bathroom(WC, shower, hair drier) 3-beds, and we can add 1 aditional bed, TV Balcony with a view on Julian Alps Room B Private bathroom(WC, shower, hair drier) 2-beds, and we can add 1 aditional bed, TV Balcony with a view on Karavanke. And at the end small tip, in the same house we also have a great cake and coffe shop, after a day full of activittys it is a perfect spot to rest on the back terase. We will do our best, to make your holidays one of the best until now.

V Zgornji Kungoti se sredi idilične narave nahaja turistični objekt Turizem Požar. Nudimo vam 8 lepo opremljenih sob s skupno 22 ležišči, od teh 4 z pogledom v dolino na jezera z balkonom. Sobe, kjer je na voljo brezžični internet, imajo kopalnice s kadjo ali masažno prho. Najamete lahko tudi sejno sobo, ki sprejme do 40 ljudi. Zabava in druženje lahko potekata v jedilnici oziroma večnamenskem prostoru za zaključene družbe do 90 ljudi. Našim gostom je na voljo tudi bar. Izvrstna kulinarika in ponudba domačega ter vrhunskih vin okoliških vinogradnikov vas bo prepričala, da nas obiščete in da se boste vračali v našo družbo. Kolesarji, Skupine kolesarjev dobrodošli, mogoče ugodnosti in popusti.

V bližini Pohorja vam nudimo apartma za 4 osebe ali dve udobno urejeni dvoposteljni sobi za nekadilce s skupno kopalnico in kuhinjo. Obe sobi imata TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena s plinskim štedilnikom, manjšo pečico, hladilnikom in avtomatom za kavo.

Vila Mira ponuja prenočišča na mirnem kraju, takorekoč v centru mesta pod vinogradi. Iz sob je čudovit pogled na Maribor. Sobe in apartmaji so opremljeni v stilu primernem za staro mestno vilo. Kopalnice so bogato opremljene, skupni prostor za zajtrke je nekaj posebnega. Na voljo je parkirni prostor ter vrt za igro z otroki. Pri nas se boste počutili kot doma.

Marija Drinovec vam nudi prijetno bivanje v udobnih sobah s kopalnico ali s skupno kopalnico. Po vaši želji vam postrežemo z zajtrkom. V prijaznem domačem okolju lahko prespite samo eno noč ali pa preživite večdnevni dopust kadarkoli v letu. Cene so ugodne. Za več informacij si oglejte našo spletno stran. Nastanitev: Enoposteljna soba - 1 krat Dvoposteljna soba - 4 krat Troposteljna soba - 2 krat Štiriposteljna soba - 1 krat

Prenočišča Mraz se nahajajo ob robu gozda v naselju Gorica v Velenju, kjer lahko gostje uživajo v mirnem okolju in naravi. Gostom nudimo enoposteljne in dvoposteljne sobe, ki so opremljene s telefonom, sat TV, radiom in brezplačnim Wi-Fi. Vse sobe imajo kopalnico in WC, dvoposteljne sobe pa tudi balkon. Zagotovljeno je prostorno parkirišče. Do središča mesta, ki je oddaljeno približno 1,5 km, je mogoče priti z brezplačnim mestnim avtobusom ali po sprehajalni poti.

OPIS POSTOJANKE:Dom stoji na sončni jasi ob robu gozda na vzhodnem pobočju Kozjega hrbta, vzhodne rame Uršlje gore ali Plešivca. Prvo, manjšo kočo, so zgradili delavci takratne Okrajne pošte Slovenj Gradec pod vodstvom Martina Prevorčnika in jo odprli 12. junija 1955. Kočo je leta 1957 prevzelo novoustanovljeno PD PTT Maribor. Leta 1969 so h koči dozidali velik restavracijski prostor, nad katerim so leta 1986 zgradili še nadzidek in ga funkcionalno povezali s starim objektom. Povečano in posodobljeno postojanko so odprli ob proslavljanju 30-letnice društva 28. junija 1987 in jo preimenovalli v Poštarski dom. RAZGLED:Razgled je le proti severu in vzhodu, proti jugu in zahodu ga zakriva gozd. Na severu vidimo v bližini hribovje Selovec med Mežo in Mislinjo, za njim pa nekaj višjo Črneško goro; na severovzhodu se dviga Košenjak; na vzhodu vidimo obsežni jugozahodni del Pohorja od Črnega vrha do zadnjih nižjih vrhov proti Dravogradu, pod njim pa del Mislinjske doline in tudi majhen del Slovenj Gradca.


Koča stoji na razgledni vzpetini tik nad prevalom Prehodavci, prek katerega pelje pot iz Trente v Dolino Triglavskih jezer. Sklep o gradnji koče je sprejelo PD Radeče ob svoji ustanovitvi leta 1952; izbrali so lokacijo, kjer je stala italijanska obmejna stražnica. Poleti 1953 so začeli graditi; pri gradnji so sodelovala zasavska PD Zagorje, Trbovlje, Hrastnik, Dol pri Hrastniku in Kum Trbovlje. Otvoritev nove postojanke je bila 22. avgusta 1954; ker so gradnjo uresničila PD iz Zasavja, so ji dali ime Zasavska koča. Koča je sčasoma postala premajhna, zato jo je PD Radeče začelo leta 1971 razširjati in prenavljati; otvoritev razširjene in prenovljene koče, s katero so počastili 80-letnico ustanovitve SPD, je bila 28. julija 1973. Leta 1974 so na bližnji nekdanji italijanski utrdbi postavili leseni bivak, v katerem so skupna ležišča. V letih 1986 in 1987 so kočo adaptirali: izolirali so fasado in jo obložili z lesom ter obnovili notranjost. Leta 1990 so postavili sončne celice za pridobivanje električne energije, leta 1993 pa so vključili mobitel in postavili zunanje suho stranišče. V gostinskem prostoru je 40 sedežev, točilni pult; v 2 sobah je 39 postelj, na skupnem ležišču v zimskem bivaku pa 16 ležišč; WC in umivalnica z mrzlo vodo; gostinski prostor ogrevajo s pečjo; voda kapnica, agregat za elektriko, mobitel. Bivak je izven sezone odprt in opremljen za prenočevanje.


Gostilna se nahaja ravno tam, kjer se stekajo lenobne vode Krke in Save, iz česar je tudi dobila ime -"Gostilna ob sotočju - Budič". Ponudili vam bodo kulinarična doživetja v sozvočju s cvičkom, pridelanim v lastnem vinogradu pod obronki Gorjancev. Izbiro vina lahko prepustite tudi vinskemu svetovalcu, ki bo znal združiti vino in jed v doživetje. Penzionsko nastanitev nudijo v dveh triposteljnih in sedmih dvoposteljnih sobah. Najamete pa lahko tudi zidanico kot apartma za 8 oseb. Pri njih lahko izbirate med malicami, kosili, ponudbo z jedilnega lista, buteljčnimi vini in domačim cvičkom, penzionskimi in prenočitvenimi storitvami.

Prenočišče "Na Kluk" je na meji med Primorsko in Gorenjsko. Ponujamo vam 13 različnih, prijetno opremljenih in udobnih sob. V pritličju so recepcija, bar, zajtrkovalnica ter zunaj velika letna terasa. Je odlično izhodišče za vse aktivnosti ter sprostitev v naravi.

Hiša ima pogled na morje in leži 10 metrov od plaže. Pred hišo imamo zunanji tuš, teraso s kaminom za poletne piknike, zagotovljen parkirni prostor. Mirna in zelena okolica, v bližini je center mesta.


Na pol poti med Ljubljano in Zagrebom, na hribčku nad Otočcem, stoji nova Vila Otočec z lepim razgledom na reko Krko, zelene Gorjance, grad Otočec in vinorodno Trško goro. Spočijte se v prelepem okolju ter izkoristite izjemne možnosti sprehajanja v neokrnjeni naravi in športnih aktivnosti v bližnji okolici (kolesarjenje, jahanje, rafting). Blizu je tudi igralnica Hit in veliko možnosti za raziskovanje naravne in kulturne dediščine.

Planinsko društvo Jesenice obvešča, da je Erjavčeva koča na Vršiču ODPRTA ob sobotah in nedeljah. Od 25.12.2015 do 06.01.2016 bo odprta STALNO, nato ponovno ob sobotah in nedeljah. Lepo vabljeni!

Gostilna Vovko je nastala leta 1977, ko sva z ženo Marino prenesla svoje večletne gostinske izkušnje v lastno hišo na Ratežu. Vesela sva, da sta danes v tem našla veselje tudi sinova Iztok in Rok. Svoje seveda dodajo naši zaposleni, brez katerih ne bi zmogli vsega. Želimo si, da bi nas poznali predvsem po izvrstni hrani in vinu ter prijazni postrežbi. Pri nas se bomo za Vas potrudili. Prisluhnili bomo Vašim željam in jih poizkusili izpolniti, kajti veseli smo, ko vidimo, da se gost pri nas počuti domače. KuhinjaPri nas je doma slovenska kuhinja, deloma pa mednarodna in jugoslovanska kuhinja. Poleg klasičnih jedi, ki so na voljo celo leto, Vam bomo poleti postregli z jedmi z žara na oglje, po katerih naša gostilna slovi,v jesenskem in zimskem času pa pripravimo domače koline ter tipične slovenske jedi, v dnevno ponudbo pa uvrstimo tudi divjačino. Spomladi so na vrsti na novo odkriti recepti…Poleg ustekleničenih vin priznanih slovenskih vinskih kleti, Vam nudimo tudi naša vina, ki jih pridelamo na Tolstem vrhu. Seveda brez cvička, dolenjskega posebneža ne gre. Kdo so naši gostje?Čez teden so to poslovneži, uslužbenci in delavci zasebnih in državnih podjetij iz Novega mesta in okolice, ob vikendih pa nas obiščejo mnogi, ki se umaknejo iz mesta na podeželje, tako turisti kot mimoidoči popotniki in družine, katere rade pridejo na nedeljsko kosilo. Naši vsakodnevni gostje pa so seveda tudi domačini, ki gostilni dajejo utrip domačnosti in podeželskega življenja. Vsakogar radi sprejmemo. Dogajanje radi popestrimo tudi z raznimi kulturnimi dogodki in slikarskimi razstavami, ne bodite pa presenečeni, če boste iz sosednje sobe slišali ubrano prepevanje. PrenočiščaNudimo Vam 23 ležišč v 7 udobno opremljenih sobah (dvo, tro in štiriposteljne sobe).Vse sobe imajo seveda kopalnico, TV in telefon. Sobe spadajo v kategorijo 3 zvezdic. Kajenje v sobah ni dovoljeno. Ena soba je z balkonom, drugače pa je gostom sob v poletnem času na voljo odprta terasa.Cena prenočišča z zajtrkom: cca 22 € po osebi. Polpenzion ali penzion ni možen.Zajtrk Vam postrežemo v gostilni, vsak dan od 7. do 9. ure. Če želite, da Vam zajtrk postrežemo ob kaki drugi uri, nas morate o tem obvestiti dan prej, do 20. ure. Kje smo?Gostilno Vovko najdete ob cesti Novo mesto - Šentjernej. Če se pripeljete po cesti Ljubljana - Zagreb izstopite za Otočec, peljete mimo gradu in kampa ter skozi gozd pripeljete na Ratež.

Nudimo sodobno opremljene sobe za turiste in poslovneže v neposredni bližini nakupovalnega centra Bršljin. Bližina pomembnih prometnic in objektov ter prijazno osebje bodo zadovoljili še tako zahtevnega gosta.


Prenočitvene  zmogljivosti nudimo v apartmaju za dve osebi s pomožnim ležiščem za dva, mini kuhinjo, wc, tuš, tv. V sobi je zakonska posteljo in kopalnica, nudimo možnost souporabe domače kuhinje. V sadovnjaku  je možno postaviti šotor ali pa prespati na skupnem ležišču.

Koča stoji na sedlu Dolič med Šmarjetno glavo in Kanjavcem. Prvo leseno kočo na Doliču so odprli italijanski planinci 14. septembra 1930. Po 2. svetovni vojni jo je prevzelo PD Gorje, ki jo je skupaj s SPD Trst obnovilo. Kočo so odprli 15. avgusta 1948; pozimi 1950/51 jo je porušil sneg. Novo kočo so postavili malo višje na varnejšem kraju; graditi so začeli leta 1952, odprli pa so jo 26. julija 1953. Imenovali so jo Tržaška koča; stara želja slovenskih planincev iz Trsta je bila, da bi imeli kočo v Triglavskem pogorju, ki pa je niso mogli uresničiti. Tržaška koča stoji na pomembnem križišču planinskih poti, zato je kmalu postala premajhna. V letih 1972 in 1973 so zgradili velik prizidek in ga funkcionalno povezali s staro kočo; svečana otvoritev povečane in prenovljene koče je bila 19. avgusta 1973. Leta 1993 so vključili mobitel. Gostinski prostor ogrevajo s pečjo in preko sončnih celic s centralno kurjavo. Voda je kapnica, fotovoltaični sistem in agregat za elektriko, mobitel. Mobitel koče je dosegljiv v času odprtosti koče. Kočo je leta 2009 močno poškodoval snežni plaz iz pobočij Kanjavca. PD Gorje kočo počasi obnavlja, zato je možno odstopanje števila gostinjskih kapacitet od zgoraj omenjenih. Zimske sobe od takrat ni.

Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 723 m nadmorske višine. Pred kočo je urejen velik parkirni prostor. Koča je bila v letu 2004 skoraj popolnoma prenovljena. Organiziranim obiskom ponujamo možnost nočitev v dvoposteljnih sobah s toaletnimi prostori in na skupnih ležiščih. Trenutna kapaciteta nočišč za organizirane nočitve na Smučarski koči je 10 gostov, tri dvoposteljne / WC in ena štiriposteljna soba / WC. V koči je urejena gostilna, kjer je prostora za 40 oseb, ter posebni jedilni prostor za 15 oseb. Jedilnik vsebuje jedi iz domače kuhinje ter ostale jedi po naročilu. Smučarska koča stoji na severni strani Uršlje gore, na 723 m nadmorske višine. Pobočje gore ponuja pestro izbiro poti, primernih za gorsko kolesarjenje, ter obilico sprehajalnih poti do drugih gorskih postojank, kmetij, gozdnih jas, markiranih gozdnih cest.

Prenočišče se nahaja le dobrih 5 kilometrov od izhoda iz avtoceste Čatež ob Savi v smeri proti Cerkljam ob Krki. Družina Curhalek razpolaga z eno in dvoposteljnimi sobami ter enim večjim apartmajem. Pohvalijo se lahko z izredno lepo in idilično okolico - hiša s sobami se namreč nahaja tik ob reki Krki. V neposredni bližini je tudi gostišče z bogato ponudbo hrane, igrišče za odbojko na mivki, Športno rekreacijski center Grič in Terme Čatež.Zavetišče stoji na južnem pobočju Krna tik pod 2244m visokim vrhom. Prvo kočo na Krnu je odprla 5. avgusta 1901 Soška podružnica SPD; poimenovali so jo po dr. Karlu Trillerju v zahvalo za njegovo požrtvovalnost pri gradnji; kočo je pozimi 1905 porušil sneg. Načrtovali so novo Gregorčičevo kočo, a jih je prehitela 1. svetovna vojna, ko je Krn postal središče bojev na Soški fronti. Leta 1950 je začelo PD Nova Gorica graditi na temeljih ruševin spomenika, ki so ga postavili Italijani v spomin na zavzetje Krna leta 1915, planinsko zavetišče; odprli so ga 16. septembra 1951 in ga poimenovali po Ervinu Gomiščku (1919-1950) iz Solkana, ki je bil med najbolj prizadevnimi graditelji in se je smrtno ponesrečil ko je šel zavarovat zavetišče pred zimo. Zavetišče so večkrat preurejali, temeljito pa so ga začeli obnavljati leta 1985, ko so zgradili tudi zimski bivak. Septembra 1986 so postavili malo vetrno elektrarno, leta 1992 pa so namestili še sončne celice in vključili mobitel. V gostinskem prostoru je 30 sedežev, pred zavetiščem pa 20; na skupnem ležišču je 42 ležišč; gostinski prostor ogrevajo s pečjo; WC, umivalnica z mrzlo vodo; voda kapnica, elektrika, mobitel.

Eko Hostel »Stara pošta« YH Križevci se nahaja v podeželski občini Križevci pri Ljutomeru - na severovzhodu Slovenije - v osrčju Pomurja in Prlekije in samo 4 km od izvoza Vučja vas na avtocesti Ljubljana – Maribor – Lendava. Naše turistične nastanitvene zmogljivosti: - 52 ležišč v hostlu - 22 ležišč v apartmanih Nudimo turistične nastanitve s prehrano za večje ali manjše skupine: - šolske in študentske mladine, - športnikov, pohodnikov, kolesarjev, različnih kulturnih, ljubiteljskih in drugih društev, in druge skupine gostov, ki pričakujejo kvalitetne in cenovno dostopne turistične storitve

Prelepe Bloke so znane kot zibelka smučanja v srednji Evropi, skrivajo pa tudi mnogo drugih zanimivosti. Če ste se jih namenili raziskovati, so lahko vaša osnovna postojanka prenočišča Lastovka, ki jih sestavlja šest dvoposteljnih sob s kopalnicami. Okoliško naravo lahko doživite tudi s konjskega hrbta.

Apartma se nahaja v mirni okolici, obdan z gozdovi in vinogradi. Ima ločen vhod ter urejeno dvorišče in parkirišče. Primeren je za eno ali dve družini. Po kolesarski poti, ki pelje mimo apartmaja, je možno kolesariti, prav tako se lahko odpravite na izlete v naravo po brežiški planinski poti. V bližini se nahaja čudovita razgledna točka Šentvid. V neposredni bližini (3 km), pa se nahaja največji termalni center v Sloveniji - Terme Čatež. V apartmaju je kuhinja, dve sobi ter kopalnica in WC. V apartmaju je tudi TV, telefon, topla voda, centralno ogrevanje. V ponudbi je tudi sveža posteljnina in brisače. Možna je uporaba žar-a, vrtne utice.

V naselju Povir lahko prenočite v zasebnih sobah »Pri Mihelovih«. V treh sobah nudimo 11 ležišč. Sobe so v pritličju, vse so opremljene s klimo, TV in brezžičnim internetom. Vsaka soba ima svoje toaletne prostore. Sobe so prostorne in nudijo udobno bivanje na deželi. Prenočišča se nahajajo tik ob glavni cesti Sežana – Divača, le 5 km iz Sežane (GPS koordinate:N 45˚42.032’ E 13˚ 56.096’). Lahko in enostavno smo dostopni tudi iz avtoceste (izhod Divača ali Sežana). Narava ponuja nešteto možnosti kolesarjem in pohodnikom, lokalne zanimivosti pa bodo prepričale vsakega gosta, da bo ostal nekaj dni v naši družbi. Po želji bo z vami tudi lokalni turistični vodnik z licenco. V mesecu juniju pa vas prav pred našim domom pozdravi polje cvetoče sivke. Iz cvetov sivke s parno destilacijo pridelamo eterično olje in rožno vodo, ki sta osnovni sestavini naših izdelkov iz sivke.

Lokal se nahaja približno 400 m iz središča mesta Brežice v smeri železniške postaje, nasproti stadiona. Parkirni prostor za goste lokala je zagotovljen, za prenočitvene goste pa je parkirni prostor varovan. Nudimo vam dvoposteljne sobe s penzionskimi storitvami. Postrežemo vam z malicami, jedmi po naročilu in z raznovrstnimi picami. Sprejemamo tudi manjše skupine. V poletnih dneh pa se lahko ohladite na vrtu pod lipo.

Davnega leta 1883, 16. junija je v Kamnik prišel Cesar Franc Jožef I. To je bil takrat za Kamnik največji praznik. Njemu v čast se hiša imenuje »Pri Cesarju«. Leta 1985 je hišo kupil Franci Sedmak, odločen, da jo skupaj z očetom Frančiškom Sedmakom obnovita in ji povrneta izgubljeno čast. Potrebna je bila celovita obnova, ki je trajala kar 8 let. Leta 1993 je bila slovesna otvoritev. Osupljiva destinacija in izredna pokrajina je bila znana že turistom iz Dunaja, Prage in Budimpešte, in celo iz Trsta, ki so letovali v Kamnik predvsem zaradi zdravilne vode. Kamnik je posebno mesto, polno tradicije in zgodovine ter odlična izletniška točka za raznovrstne športne aktivnosti v naravi. Poleti so predvsem aktualni pohodi v Kamniško-Savinjske Alpe in v bližnja hribovja, kolesarjenje, tek ipd. Pozimi pa so priljubljeni zimski športi kot je Alpsko smučanje na Krvavcu, tek na smučeh ipd. Oddaljenost od letališča Jožeta Pučnika Ljubljana znaša 15 km. Glavno mesto Ljubljana je oddaljeno 20 km. V bližini (200 m) prenočišča »Pri Cesarju« je glavna avtobusna postaja. Še bližje (50 m) pa je zadnje postajališče rednega vlaka, ki vozi med Kamnikom in Ljubljano. Do kamniškega mestnega jedra nas loči 250 m. Nastanitvene kapacitete prenočišča »Pri Cesarju« obsegajo 11 sob, kjer je lahko nastanjenih 28 oseb. Na posestvu je omogočena brezplačna brezžična povezava na splet (WiFi). Vsaka soba je opremljena s kopalnico, ki obsega WC in tuš ter sušilec za lase. Dve sobi imata tudi velik balkon s pogledom na Kamniško-Savinjske Alpe. Gostom je venomer na voljo tudi čajna kuhinja, kjer si lahko pripravljajo lastne napitke, prigrizke ipd. Gostje imajo na voljo tudi brezplačno zasebno parkirišče, ki je zaščiteno z zapornico na daljinsko upravljanje. Gostje lahko prihajajo in odhajajo kadarkoli in niso omejeni z obratovalnim časom.

Nov, klimatiziran studio apartma (postelnina + brisače) z internetnim priključkom za neomejen dostop, računalnik v skupni rabi.

Leta 1984 zgrajen dom, ki ga sestavlja pet objektov, je postavljen na Glavi, vzpetini med Dupeljskim jezerom in ovčarijo Duplje. Poleg krajših prehodnih postankov je možno tudi večdnevno bivanje posameznikov in organiziranih skupin. Dom je del Slovenske planinske poti in obveščevalna točka Gorske reševalne službe (GRS.) Dostopi: - od Doma dr. Klementa Juga v Lepeni (2.30 h), - od Koče pri Savici prek Komne in prevala Vratca (5 h), - s planine Polog mimo izvira Tolminke prek sedla Prehodci (4 h), - iz vasi Krn preko Krna ali prek Krnske škrbine (5 h – 6 h). Opis: Dom je odprt od začetka junija do konca septembra. V dveh jedilnicah je 75 sedežev; v sobah je 53 postelj, na skupnih ležiščih pa 57 ležišč, v zimskem bivaku je 18 ležišč; WC in umivalnica s toplo vodo v vsakem objektu. Mobilni telefon trenutno deluje le na območju zgornje postaje žičnice. Pred domom je 120 sedežev. Dom se oskrbuje s tovorno žičnico. Ture in izleti: Krnsko jezero (1394 m – 15 min), Krn (2244 m – 3 h), Mali Šmohor (1939 m – 1.30 h), Bogatin (1977 m – 2 h), Mahavšček (2008 m – 2.30 h), Velika Baba (2014 m – 2.30 h), Batognica (2164 m – 2.50 h), Vrh nad Peski (2176 m – 2.45 h), Dom na Komni (2.45 h), Koča na planini Razor (1315 m) čez preval Prehodci (4 h).

Če želite preživeti prijeten konec tedna v mirnem okolju med prijaznimi ljudmi in čudoviti naravi obiščite Prenočišče R70 v Radoncih na Goričkem. Nudimo dvoposteljno sobo z zakonsko posteljo in kopalnico, možnost souporabe domače kuhinje in osemposteljno sobo s skupnimi ležišči. Imamo pa tudi apartma za dve osebi z dvema dodatnima ležiščema, mini kuhinjo, wc, tuš, tv. Lahko pa prenočite tudi na vrtu oz. v sadovnjaku, kjer je možno postaviti do 10 šotorov. Ukvarjamo pa se tudi z zeliščarstvom, tako da smo za vas nabrali in posušili številna zelišča (ognjič, vinska rutica, poprova meta, kopriva, melisa, šentjanževka, preslica...).

Apartmajska hiša se nahaja na vrhu SC Cerkno - približno 20 m pod zgornjo postajo 6-sedežnice Počivalo, na nadmorski višini 1290 m (pozimi se lahko do apartmaja pripeljete s smučmi ali z avtomobilom do 30m do objekta, poleti pa je dostop z avtomobilom možen do objekta). Uživali boste ob prečudovitem razgledu na Julijske alpe s Triglavom v osrčju, na Cerkljansko hribovje,...Tisti, ki ste željni aktivnega oddiha, imate nešteto možnosti za pohodništvo, kolesarjenje,...Pozimi pa seveda SMUČANJE, bordanje, sankanje, tek na smučeh,... Če pa si želite mirnega oddiha,  se lahko preprosto sprehodite po Črnem Vrhu. Poleti, ko je čas nabiranja gob in borovnic, lahko le-teh naberete, kolikor vas je volja in ob tem uživate v spokojnem miru.Prepričani smo, da se boste radi vračali k nam.


Mladinski hotel Vetrnica svojim gostom ponuja tri- in štiriposteljne sobe (pogradi), v katerih bodo svoje mesto našle družine z otroci, popotniki ali pa tisti, ki kljub nižji ceni ne želijo tudi manj udobja. Vse sobe so opremljene s televizijo, imajo svojo kopalnico in internet priključek. V 16 sobah mladinski hotel ponuja ležišča za 56 oseb.


Prenočišče stoji v starem mestnem jedru, na izjemno prijetni, mirni lokaciji. Nudimo bogate zajtrke a - la carte; od ranega jutra do poznega dopoldneva. Priskrbimo vse informacije in pomoč, ki jih gost potrebuje.


Koča je urejena v nekdanji obmejni stražnici na prostrani planoti na pobočju Mangrtskega sedla (2072), ki jo je PD Bovec vzelo v najem. Prvo kočo na Mangrtskem sedlu je v letih 1873-1875 zgradila beljaška sekcija Nemško-avstrijskega planinskega društva. Med 1. svetovno vojno je bila delno porušena; leta 1924 jo je obnovil CAI (Club alpino italiano) iz Trsta; med 2. svetovno vojno so jo požgale nemške vojaške enote. Po osvoboditvi je PD Bovec zgradilo tik pod sedlom novo planinsko kočo, ki so jo odprli 26. avgusta 1956. Zaradi velikih vremenskih vplivov in slabega materiala je koča postopoma propadala; leta 1981 jo je sanitarna inšpekcija zaprla. Potem so uredili začasno kočo v obmejni stražnici, ki so jo odprli 1. julija 1983. V letu 2014 je bila obnovljena fasada objekta. V gostinskem prostoru je 24 sedežev, zunaj koče pa 45 sedeže; točilni pult; v 2 sobah je 11 postelj, na skupnem ležišču pa 23 ležišč; WC, umivalnica z mrzlo vodo; gostinski prostor ogrevajo s pečjo; voda kapnica, agregat za elektriko, mobitel.

Apartmaja Alenka se nahajata v prijetni družinski hiši, ob sadovnjaku, v mirni in lepi okolici s pogledom na Julijce. Od centra mesta, jezera in gradu sta oddaljena le 5 minut hoje.

Prenočišče Zlata ribica se nahaja na mirni lokaciji v centru mesta, le nekaj minut stran od železniške in avtobusne postaje. Namestitev je primerna za 2-3 osebi in obsega nadstandardno opremljeni bivalni del s kuhinjo, spalni del in kopalnico. Poleg prenočišč nudijo tudi ponudbo lastnih velness storitev (savne, masaže, kopeli, aromaterapije in obisk solarija). Namestitev nudi kabelsko televizijo z internetom in brezplačno parkiranje. V bližini so prijetne kavarne, kino, gledališče, restavracija, zanimiva razgledna pot, letno kopališče ter nakupovalni center.

Gostom nudijo pet opremljenih sob s televizijo in sanitarijami; dve sobi imata možnost dodatnega ležišča za otroke. Odpravite se lahko na kopanje v Terme Čatež, ki so oddaljene 4 km. Ljubitelji pohodništva se lahko odpravijo na Sv. Vid ter ogledajo znamenitosti bližnjih krajev.


Gostom nudijo pet opremljenih sob z lastnimi balkoni, televizijo in sanitarijami; dve sobi imata možnost dodatnega ležišča za otroke. Za pripravo obrokov nudijo opremljeno kuhinjo iz katere je izhod na vrt s sočno uto, ki je primerna tako za posedavanje kot za otroško igro. Odpravite se lahko na kopanje v Terme Čatež, ki so oddaljene 1,5 km. Ljubitelji pohodništva se lahko odpravijo na Sv. Vid ter ogledajo znamenitosti bližnjih krajev.

V prenovljeni hiši iz leta 1927 lahko občutite utrip Ptuja. Za vas smo uredili : 7 enoposteljnih sob 1 dvoposteljna soba 1 dvoposteljna soba z enim dodatnim ležiščem, 1 dvoposteljna soba z tremi dodatnimi ležišči 1 štiriposteljna soba (vse z lastno kopalnico, LCD TV, brezžični internet, klimo, ogrevanjem) s frontalnim pogledom na Ptujski grad. Na voljo so tudi skupinski prostori v pritličju hiše (recepcija) in v prvem nadstropju, kjer so na voljo računalnik in televizija. V ločenem vhodu razpolagamo z večjim prostorom za posameznike ali skupine, ki si želijo poceni prenočišča v skupinski sobi: cca 30 m2 z nadstropnimi posteljami skupaj 10 ležišč, kjer je skupna kopalnica s sanitariji in skupnim prostorom za počitek. Oddaljenost od letališč: Maribor..............25 km Graz...................90 km Zagreb...............95 km Ljubljana..........140 km Dunaj...............250 km Trst..................250 km Hostel Sonce - Ptuj je: 1 km oddaljen od Term Ptuj 1 km oddaljen od centra mesta (Mestni Trg) 11 km oddaljen od Ptujske Gore 1,1 km oddaljen od Golfa ptuj 1,8 km oddaljen od Rance Ptuj


Xiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifntyxiuhjnrdjnrifnty


Če si želite rekreacije ali pa le oddiha, se ustavite v rekreacijskem centru Dravinja. Center, ki stoji ob cesti iz Vidma proti Pristavi, se lahko pohvali s svojo urejenostjo in lego ob reki Dravinji. Razpolagajo z 8 sobami s 16 ležišči, ki so okusno opremljene s pohištvom iz neobdelanega lesa, zaščitenega s čebeljim voskom. V zares čudovitem okolju se boste okrepčali, na voljo sta dva lokala s pestro paleto kulinaričnih dobrot. Privoščite si lahko tudi jahanje, saj imajo zraven konjušnico s konji in poniji. Če pa ne znate jahati, se lahko tu vpišete v šolo. Seveda je mogoč tudi ribolov tako v Dravinji kot tudi v gramoznici (ribniku) Tržec. Dodatna ponudba zajema še kolesarjenje, pohodništvo ter gobarjenje

Dom stoji na trentski strani vrha Vršič in tik nad vršiškim prelazom, prek katerega pelje cesta Kranjska Gora-Trenta-Bovec. Prvo kočo na tem mestu je kot protiutež nemškoavstrijski Vossovi koči (sedaj Erjavčeva koča) zgradilo SPD na pobudo in ob pomoči dr. Josipa Tičarja, predsednika Kranjskogorske podružnice SPD; z imenom "Slovenska koča so jo odprli 4. avgusta 1912. Med 1. svetovno vojno so jo zasedli avstrijski vojaki, med obema vojnama pa italijanski financarji. Po osvoboditvi so kočo v zelo slabem stanju prevzeli jeseniški planinci, ki so jo popravili in opremili ter odprli 15. septembra 1946. Po smrti dr. Josipa Tičarja (1875-1946) so jo preimenovali v Tičarjev dom, kar je bila zahvala očetu slovenskega planinstva v Gornji Savski dolini in soustanovitelju GRS. V letih 1964-1966 so zraven starega dotrajanega doma zgradili nov, velik in sodobno urejen dom, ki so ga slovesno odprli 31. julija 1966. Stari dom so porušili. V začetku aprila 1975 je velikanski snežni plaz z Mojstrovke porušil pročelje doma, ki pa so ga takoj obnovili. Ob cesti so postavili kiosk za prodajo razglednic in spominkov, v domu pa so v zadnjih letih marsikaj izboljšali in posodobili. Leta 1992 so obnovili električno in vodovodno napeljavo ter posodobili kuhinjo. Dom je odprt od začetka maja oz. junija do konca oktobra. V dveh gostinskih prostorih je 60 sedežev, točilni pult; prodajalna spominkov in razglednic; v 9 sobah je 36 postelj, na 4 skupnih ležiščih pa 55 ležišč; WC, umivalnica in prha s toplo in mrzlo vodo v kletnih prostorih in nadstropju; gostinska prostora ogrevajo s kmečko pečjo; tekoča voda, elektrika, telefon.Družina Bogataj vas bo gostoljubno sprejela in vam ponudila prenočitev v eno, dvo in tro - posteljnih sobah (skupna kopalnica in WC) v samem centru Ajdovščine. Pri Bogatajevih govorijo vse glavne svetovne jezike.

Dijaški in študentski dom Koper v Cankarjevi ulici je v poletnih mesecih prijazen mladinski hotel, v katerem pa zelo rade počitnikujejo tudi družine in vsi ostali, ki si želijo sproščenih, preprostih, zabavnih, mladostnih in cenovno ugodnih počitnic v središču najpomembnejšega mesta na slovenski obali.Gostje imajo na razpolago trim kabinet, notranje dvorišče, učilnice, bife in druge skupne prostore.


Naše nastanitvene enote so locirane v vasi Ilovka, na obrobju mesta Kranja, med travniki in lepo obdelanimi njivami, s prečudovitim pogledom na Julijce, Karavanke in Kamniško-savinjske Alpe, ter na grad Brdo, ki je od nas oddaljen le nekaj sto metrov. Naša ponudba zajema štiri dvoposteljne sobe z lastnimi kopalnicami. Kopalnice so opremljene s tušem, WC-jem in sušilcem za lase. Za dobro počutje naših gostov smo sobe opremili z delovno mizo, dostopom do interneta, SAT-TV in mini barom. Imamo zagotovljeno zadostno število parkirnih mest. Nočitev v naših sobah Vam bo ostala v spominu, saj nam naša majhnost omogoča kvaliteto, fleksibilnost in individualen pristop do vsakega gosta, tako da se boste k nam vračali kot naši prijatelji.

Resort Garden Village Bled se nahaja 300 m od Blejskega jezera. Celotna nastanitev je ekološko zasnovana in ponuja: hišice na drevesih, glamping šotore z vročo kadjo, šotore na pomolu, razkošne apartmaje, restavracijo, skozi kateroteče potok, naravni biotop, potok z naravnim masažnim slapom, brezplačen Wi-Fi v celotnem resortu, ognjišče z odprtim kaminom, parking, prodajalno spominkov, otroško igrišče.Nastanitev ima lasten izvir s pitno vodo, toplotno črpalko za ogrevanje in polnilne postaje za električna vozila, pridelujemo pa tudi lastno sadje, zelenjavo, zelišča ter jagodičevje.V posebnem bazenu z osvežilno izvirsko vodo lahko uživate v terapiji Kneipp in refleksni masaži stopal, finska savna pa stoji nad potokom med drevesi.

Prenocišce Šiška so prenovljen objekt, ki nudijo udobne dvo in tri posteljne sobe in prijetno samopostrežno restavracijo. Objekt ima recepcijo in parkirišce. Sobe imajo etažne sanitarije (locene za moške in za ženske). Prenocišca imajo možnost dolgorocnega najema sob. Objekt se nahaja ob zahodni ljubljanski obvoznici (izvoz Kranj, 2 minute oddaljen od središca Ljubljane) in je lahko dostopen.

Koča je na jasi ob cerkvi sv. Areha. Zaradi svoje idealne lege vam omogočamo preživeti prijeten oddih v domačnosti in tišini Pohorja. Nudimo vam enolončnice, dnevna in slavnostna kosila, piknike, družinska praznovanja ter šolo v naravi.Sredi narave, v dolini Tržiške Bistrice, kjer so bile pred 400 leti fužine, kovačnice, mlini in žage, smo pred leti preuredili staro kmečko poslopje v prijetno, v kmečkem (gorenjskem) stilu grajeno gostišče. Nudimo vam jedi po naročilu, ribe ter divjačino, vegetarijanski kotiček, hišne specialitete, tržiške in slovenske narodne jedi, poslovna kosila, pester izbor kvalitetnih odprtih in vrhunskih buteljčnih vin ter domače žgane pijače (medeno žganje, medeno vino, orehovec itd.) Na voljo je nočitev z zajtrkom, penzion ter popoldanski počitek. Organiziramo tudi prostor za piknike in rekreacijo (tenis, odbojka, lokostrelstvo).

Počitniška hiša Tement se nahaja 500 m iz centra Vidma, le 7 km je oddaljena od Ptuja, najstarejšega mesta v Sloveniji. Počitniška hiša  lahko sprejme 4 osebe v dveh dvoposteljnih sobah in še dve osebi na dodatnih ležiščih. Počitniško hišo je možno najeti za najmanj tri dni. Sobe se nahajajo v nadstropju in imajo skupno kopalnico. Počitniška hiša ima prav tako velik dnevni prostor s SAT TV in kuhinjo z jedilnico ter veliko teraso. V počitniški hiši je tudi klet z vinoteko ter družabnim prostorom za 14 oseb. Do Vidma je približno 10 min. peš hoje po gozdni poti ali po cesti. Okolica hiše je skrbno urejena, nad hišo pa se na hribu, kjer naj bi nekoč stal grad Drenek,  razprostira čudovit razgled po Dravskem polju. V okolici so možnosti za čudovite sprehode med vinogradi in gozdovi, lahko pa haloške hribe premagujete  tudi s kolesi, ki so na voljo v počitniški hiši (4 kolesa). V počitniški hiši lahko igrate tudi namizni tenis.  Dodatne informacije in rezervacije:TIC HALOZECirkulane 562282 CIRKULANET: 00386 (0)2 795 32 00F: 00386 (0)2 795 32 03www.halo.si tourism@halo.si

Prenočišče se nahaja na relaciji Murska Sobota – Moravske Toplice, zraven trgovskega centran BTC. Sobe izražajo smisel za popolnost, dovršenost in sodoben stil. Kapaciteta prenočišča je 5 sob s 15 posteljami. Prenočišče sodi v kategorijo treh zvezdic. Vse sobe imajo: - klimo - hladilnik - TV - skupno priročno kuhinjo - lastno parkirišče - po želji, lahko našim nastanjenim gostom omogočimo tudi uporabo računalnika z dostopom do interneta. Zaradi ugodne lokacije priporočamo prenočišča: - delavcem, ki zaradi terenskega dela prihajajo v Prekmurje, - sezonskim gostom, - poslovni turizem, izobraževanja, seminarji, - klasični turizem, - induvidualnim gostom.

Prenočišča Prisoje se nahajajo neposredno ob mestnem središču Kopra (cca 1,5 km). V objektu je sto prenovljenih ležišč v enoposteljnih, dvoposteljnih in triposteljnih sobah. Vse sobe imajo kopalnico s tuš kabino, kabelsko TV ter so centralno ogrevane. Poskrbljeno je za čiščenje in menjavo posteljnine. V pritličju so skupni prostori s TV, okrepčevalnica s toplimi obroki ter avtomati s toplimi in hladnimi napitki ter hrano. Z velikim številom ležišč in ugodnimi cenami je prenočišče Prisoje primerno za nastanitev večjih skupin ali individualnih gostov. Redni gosti so skupine športnikov, turistov, klubi in društva iz Slovenije in tujine.

Na Turistični kmetiji Toncevi se posvečajo tako reji živali kot tudi gojenju zelišč in zelenjave. Na kmetiji nudijo 3 apartmaje in 2 sobi s 6 ležišči. Nudijo tudi zajtrke, kosila in večerje.

Koča stoji ob cesti v Zadnjo Trento malo pod izvirom reke Soče. Prvo skromno kočo je PD Jesenice preuredilo iz bivšega italijanskega vojaškega objekta in jo odprlo 7. junija 1953 v počastitev 60-letnice SPD. Kljub vzdrževanju objekt ni zdržal zahtev naraščajočega turizma, zato so ga temeljito obnovili in razširili ter uredili kiosk za prodajo spominkov, razglednic in planinske literature; prenovljeno in povečano kočo so odprli leta 1973. Ker delovni in sanitarni pogoji zaradi vsako leto večjega obiska ne ustrezajo več, so leta 1994 začeli s pripravami za adaptacijo in razširitev koče. Koča je odprta od prvomajskih praznikov do konca oktobra.V gostinskem prostoru je 24 sedežev, točilni pult; pri mizah pred kočo je 24 sedežev; v sobah so 4 postelje, na skupnem ležišču pa 14 ležišč; WC, umivalnica z mrzlo vodo; gostinski prostor ogrevajo s pečjo; tekoča voda, agregat za elektriko.

Gostišče je ob magistralni cesti Murska Sobota–Hodoš v neposredni bližini madžarske meje. V lokalu je 120 sedišč, poleti pa je odprta tudi terasa z 80 sedeži. Prenočite lahko v 4 dvoposteljnih sobah.Ponujajo pester izbor jedi domače in mednarodne kuhinje. Po naročilu pripravljajo specialitete iz divjačine, ponujajo pa tudi več vrst pic. Da hrana še bolje tekne, ponudijo tudi vino iz domače kleti.
{"pageType":0,"linkKey":"sloveniaaccommodations","baseUrl":"/(X(1)A(oBtPZdShmZym2QkRaSdzLEbzbEajC3L3_RtiaiEIHh3UF_HtD27JT9ZhSXNPbcysGjziV8XVq3zbVmsUomB4Mq0dj0FOpbgDD976qUeJV6pTVY-gEGY2AI4kssAaBNB5k8vQ14eekEhbsPEb1hakTw2))/sloveniaaccommodations/sl","lang":"sl","isMobileDevice":false,"isMobileMode":false}
{"profile":{"GeneralSettingsNightsMaxNumber":30}}