• Slovenski
 • English
 • Deutsch
 • Italiano
 • Français
 • Magyar
 • Русский
 • Español
 • Slovenčina
 • Polski
 • Česky
 • Українська
 • Nederlands


Mountain Hostel& Kamp Stara Pošta leži ob vznožju Kamniško-Savinjskih Alp na glavni cestni povezavi med Slovenijo in Avstrijo na Zgornjem Jezerskem. Kompleks Stara Pošta je sestavljen iz hostla, glamp hišic, skupnih ležišč ter prostora za postavitev šotorov ali parkiranje avtodomov. Dnevno imamo odprt tudi bar, kjer vam postrežemo s pijačo, lahko pa se okrepčate tudi s pico, domačimi štruklji, marlenko, domačim jabolčnim zavitkom.... Po želji vam predstavimo trgovinico z domačimi izdelki, kot so: 22 vrst hišnih likerjev, med, domači jezerski čaj, sirupi... V hostlu je možna uporaba skupnega družabnega prostora - gledanje televizije, igranje družabnih iger, uporaba otroških igrač. Center vasi s trgovino,pošto in turistično informacijskim centrom je oddaljen približno 1 kilometer, prav tako pa je kilometer oddaljeno tudi teniško igrišče in pa košarkarsko in nogometno igrišče. Slabih 10 min stran se nahaja planšarsko jezero kjer imate tudi ala card restavracijo....

Kamp Adria je največji in eden izmed najbolje urejenih kampov na slovenski Obali. Na sedmih hektarjih nudi 430 kampirnih parcel. Nahaja se tik ob morju in je umeščen v čudovito naravno okolje. Milo podnebje, dišeče mediteransko rastje in urejene sprehajalne poti vse leto privabljajo ljubitelje bivanja na prostem. Kamp Adria je oddaljen od glavnega mesta Ljubljane slabo uro vožnje, od Kopra ali italijanske meje pa le 10 minut. Predstavlja odlično izhodišče za obiskovanje slovenskih turističnih znamenitosti in Istre z njenimi skritimi kotički. Kamp nudi: šotorišča in večje parcele za letni najem, možnost izbire lege parcele: ob morju, v senci, na soncu…, električni priključek na vsaki parceli, možnost bivanja hišnega ljubljenčka, možnost najema zasebne kopalnice, izposojo opreme za kampiranje, brezžično internetno povezavo, prostor za piknike in uporabo žara, bogat animacijski program za otroke in odrasle, širok izbor restavracij in kavarn, trgovino, postajališče za avtodome v zimskih mesecih. Varno in senčno zavetje številnih poti in igrišč v kampu je idealno za družine z majhnimi otroki. Prav tako je najmlajšim namenjenih veliko igral in peskovnikov na različnih lokacijah. Družinam nudimo tudi prilagojene otroške sanitarije. plaža Hotel & Resort Adria Ankaran ponuja prostrano plažo s pomoli ter dva zunanja bazena - olimpijskega in otroškega. Senca starih borov in oljk očara vsakega gosta. Tem so na plaži in ob bazenu na voljo ležalniki in senčniki. Tik ob morju je Adria Bar z bogato ponudbo osvežilnih napitkov, samopostrežna restavracija z dnevno ponudbo ter restavracija Taverna a la carte z mediteranskimi jedmi. ŠPORT Gostje imajo veliko možnosti za rekreacijo, zabavo in sprostitev, tako v kampu kot v njegovi širši okolici. Kolesarka pot Parenzana, speljana ob slovenski Obali, se prične prav v bližini Ankarana. Gostom je na voljo bowling center s šestimi stezami, igrišče za odbojko na mivki, balinišče, igrišče za nogomet/košarko, mini golf, več teniških ter namiznoteniških igrišč in seveda številni vodni športi. wellness V wellness centru Adria boste lahko plavali v notranjem bazenu z ogrevano morsko vodo, uživali v vodnih masažah ter se sprostili v masažnem bazenu. Našim najmlajšim pa je namenjen otroški bazen s toboganom. Razvajate se lahko v turški, finski in infrardeči savni, obenem pa vam ponujamo raznovrstne masaže, pilinge in obloge za nego telesa. Na voljo sta še solarij in fitnes. Mobilne hiške se nahajajo v bližini morja in so idealna namestitev za gosta, ki si želi udobnega bivanja v naravi. V ponudbi je 18 hišk tipa "Sun Holliday" za 4 osebe in 9 hišk tipa "Maui" za 5 oseb. Notranji prostor se deli na dnevni prostor, spalnici, kuhinjo ter kopalnico s tušem in sanitarijami. Sodobno opremljene mobilne hiške vključujejo klimatsko napravo, zunanjo teraso z vrtno garnituro, parkirni prostor ob hiški, boks za shranjevanje opreme, možnost bivanja hišnega ljubljenčka, menjavo posteljnine, brisač in kuhinjske krpe ter končno čiščenje.

Avtokamp Zlatorog Bohinj leži v večinski senci dreves ob vasici Ukanc na obali Bohinjskega jezera. Ker je lociran v Triglavskem narodnem parku nudi vse potrebno za prijetno in mirno bivanje v sožitju z naravo in za številne aktivnosti. Gostom je na voljo naravno kopališče, Bohinjsko jezero in reka Bohinjska Bistrica pa sta priljubljeni med ribiči ter kajakaši in kanuisti. Kamp pa je predvsem odlično izhodišče za obisk naravnih znamenitosti - slapa Savica, korit Mostnice, bližnjih vrhov, doline sedmerih Triglavskih jezer in naše najvišje gore Triglava (2864 mnv). Kamp je velik približno 5 ha in je razdeljen na tri cone. Kapaciteta je 750 oseb, v kampu pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki.

Kamp Danica leži le nekaj sto metrov od središča naselja Bohinjska Bistrica. Hkrati je njegova lokacija izbrana zelo premišljeno, saj vam nudi popoln občutek odmaknjenosti in miru. Tako kamp Danica hkrati združuje doživetje narave in prikladnost bližine (trgovin, barov in restavracij, zdravstvenega doma, vodnega parka, info centra...). Lokacija kampa Danica vam omogoča udobje na vseh ravneh. Začne se pri prosti izbiri mesta za kampiranje ob prihodu in lahki dostopnosti.Vse površine so izravnane in travnate. Izbirate lahko mesta pod sencami dreves ali na soncu, ob šumeči in živahni Savi Bohinjki ali v udobni bližini recepcije in igrišč. Skupaj imamo 4,5 ha površine za približno 700 gostov.

Nadmorska višina:: 306 m Velikost kmetije: 72 hektarov Odprto za goste: 1. 1. - 31. 12. Sobe: 4/1, 9/2 Apartmaji: 2/3 Število sedežev: 60 Možen dostop z avtobusom Ker Cerkljansko ni Prekmurje, se pri Želinčevih največkrat ustavijo kolesarji, ki jim je izziv vožnja s kolesom po hribih in dolinah. Ponavadi kolesarijo s svojimi kolesi, a če jih nimajo, si jih lahko sposodijo na turistični kmetiji (prav tako čelado, otroški sedež, set za popravilo). Tam jih pričaka tudi praktičen zemljevid z vrisanimi šestimi kolesarskimi potmi. Tisti, ki se odločijo za zahtevnejše poti in s tem za premagovanje večjih višinskih razlik, so nagrajeni z nepozabnimi razgledi, slikovita pa je tudi lažja pot, ki vodi ob reki Idrijci proti Idriji. Reka je priljubljena tudi pri ribičih, za kopanje pa je primernejši bazen ob hiši. Kmetija leži ob glavni cesti Idrija - Tolmin, ob sotočju rek Cerknice in Idrijce in je članica evropske mreže hiše s tradicijo. V svoji ponudbi ima – poleg domače hrane, pri čemer so vedno na voljo značilni idrijski žlikrofi - zdravilno terapijo s čebeljim zrakom in drugimi čebeljimi pridelki. Od kmetije poti vodijo na Porezen, Blegoš, na Tolminsko in Razor planino. Če ste naklonjeni zimskim aktivnostim pa je v bližini smučarsko središče Cerkno.

površina: 2 ha / št. mest: 70 / št. oseb: 210 Kamp Koren leži na levem bregu reke Soče, le 500 metrov od Kobarida (čez Napoleonov most proti Drežnici). Ugnezdil se je med naravne bisere Soške doline: med strugo reke Soče, slapove potoka Kozjak, v bližino znamenitega Napoleonovega mostu, na mesto obnovljene frontne črte iz prve svetovne vojne ter rimsko naselbino Tonocov grad. Prostor lahko izbirate ali rezervirate na manjših terasah v gozdu, na komunalno opremljenih parcelah ali pa na popolnoma sončni legi. Gostje kampa imajo nešteto možnosti za dejavnosti, povezane s hribi, nebom ali z vodo. Kopati se je mogoče v toplejši Nadiži, Sočo pa je bolje izkoristiti za raftanje, kajakaštvo, ribolov. Soško dolino je mogoče preleteti zjadralnim padalom ali zmajem, najvztrajnejši pa jo prekolesarijo. Za ljubitelje planin je kamp Koren izhodišče za daljše ali krajše ture. Med bližnjimi znamenitostmi skoraj ni mogoče izpustiti korit Soče, Kanina, Krna, informativnega središča Triglavski narodni park, slapa Kozjak, v Kobaridu pa si obiskovalci lahko ogledajo muzej prve svetovne vojne ali si privoščijo večerjo v dobrih restavracijah. V kampu so balinišče, plezalna stena z organiziranim programom, igriščeza odbojko na mivki, savna, izposoja koles, namizni tenis, prodajalna - tudibioloških izdelkov - bar in ponudba hitre prehrane, prostor za piknike,kurišča za kurjenje odprtega ognja, internet, televizija ...Dopust je mogoče preživeti tudi na ekološki kmetiji, skavti in taborniki pa se bodo najbolje počutili na ločenem in urejenem prostoru.

Ljubljana Resort je največji turistični kompleks v Ljubljani in eden največjih v Sloveniji. Izjemna lokacija avtokampa v osrednji Sloveniji je optimalno izhodišče za enodnevne izlete po vsej Sloveniji, tako za posameznike kot kamping klube. Na šestih hektarjih zelene oaze na obrobju Ljubljane ob reki Savi gostom nudimo široko ponudbo storitev: kamp, hotel, počitniške hišice, gostinske storitve, letno kopališče Laguna s številnimi vodnimi efekti, mega fitnes center ter igrišča za odbojko na mivki. V neposredni bližini se nahajajo ribolovno območje, tenis in nogometni center ter največji športni center v Ljubljani Arena Stožice, v okolici pa igrišča za golf, rafting in kanuing po reki Savi ter smučišča na Krvavcu. Zaradi odlične lokacije na obrobju mesta je Ljubljana Resort najboljša izhodiščna točka za kolesarjenje, vandranje in treking po Ljubljanski ravnini ali bližnjih hribih. Kamp je sodobno urejen in je primeren za vse vrste kamping gostov: avtodomi, prikolice, šotori, mobilne hišice. Letni sanitarni blok (od aprila do oktobra) je opremljen po najvišjih standardih, vključno z otroškimi kopalnicami in previjalnico. Mobilne hišice (4+1 osebe) so moderne, popolnoma opremljene in klimatizirane, z lastno kuhinjo, kopalnico in sanitarijami, CATV in telefonom. Od septembra do aprila je na voljo cenovno ugodno zimovanje (parkiranje prikolic, avtodomov in plovil). Za ogled mestnega jedra Ljubljane so na voljo povezave mestnega avtobusnega prometa, taksi ali najem kolesa. Zaradi izjemne lege kompleksa Ljubljana resort in raznolikih možnosti za prijetne, nepozabne in po meri gosta krojene počitnice priporočamo postanek najmanj 2-3 dni.

Kamp Špik, Gozd Martuljek, Slovenija V naročju Julijskih Alp, na robu Triglavskega narodnega parka in prav na tromeji med Slovenijo, Avstrijo in Italijo leži pravljična vasica, Kranjska Gora. V njeni neposredni bližini se v kraju Gozd Martuljek, pod eno izmed najlepših kulis v Alpah, Špikovo skupino, nahaja čisto nov Kamp Špik. Sredi neokrnjene narave ponuja nešteto možnosti za preživljanje prostega časa, športne aktivnosti in izlete v okolico, skratka, za pobeg od vsakdanjih skrbi. Udobje v naravi V objemu naravnih lepot smo poskrbeli tudi za udobno preživljanje vaših počitnic. Na 3 hektarih zemljišč je gostom na voljo 200 parcel, večina jih leži v naravni senci. Vse parcele so opremljene z električnim priključkom, v bližini večine pa je nameščen tudi priključek s pitno vodo. Vsi sanitarni objekti so na novo urejeni in opremljeni. recepcija trgovina otroško igrišče sanitarni objekt ploščad za pranje vozil oz. sanitarni vozel za oskrbo avtodomov prostor za čiščenje kemičnega stranišča Aktivno preživljanje prostega časa V neposredni bližini Kampa Špik imajo obiskovalci na voljo številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v vseh letnih časih. Če pa si želite počitnice preživljati bolj umirjeno, vam predlagamo ogled kulturnih in naravnih znamenitosti v ožji in širši okolici kampa. pohodništvo in alpinizem (skoraj 150 km gorskih pešpoti) kolesarjenje (po 200 km označenih in urejenih kolesarskih poteh) gorsko kolesarjenje fun bike park ribolov vodni športi: kajak, kanu, soteskanje, rafting padalstvo zmajarstvo golf športno plezanje tenis

Počitniške hišice so idealna rešitev za goste, ki v kampu pričakujejo popolnoma opremljen dom po ugodni ceni. Vsaka od hišic ima kuhinjo, spalnico s francoskim ležiščem, otroško sobo z dvema posteljama, kopalnico s prho, TV, teraso in je klimatizirana. Najemnikom počitniških hišic je dvakrat dnevno omogočen vstop v termalni park Term Ptuj skupaj s savnami. Brezžični internet po celem kampu je brezplačen. Kopanje v slogu rimskih osvajalcev Pred več kot dva tisoč leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. Prav zato vodni park Term Ptuj pogosto obiskujejo športniki. Bazenski predel Vespasianus je sestavni del razkošnega wellness centra Valens Augusta v Termalnem parku Term Ptuj. Obsega velik bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen in dva whirpoola. Gostje hotela imajo neomejen vstop v hotelske bazene in v Termalni park Term Ptuj, kjer so v celovito kopališko ponudbo vključene tudi savne.

Terme Olimia v Podčetrtku je kraj, ki živi v sozvočju z neokrnjeno naravo, blagodejno zdravilno vodo in prijaznimi ljudmi. Valovita pokrajina, kjer je doma večstoletna tradicija zdravilstva in najstarejša lekarna v Sloveniji, je vir neskončnega življenja in vitalnosti. Pri nas vam v harmoničnem sožitju narave, znanja in vode ponujamo zatočišče za vaše telo in duha. Kamp Natura*****, v Termah Olimia leži ob Termalnem parku Aqualuna, nedaleč stran ob Wellness centra Termalija in luksuznega Wellnessa Orhidelia, ponuja 110 urejenih prostorov za kampiranje (prikolice, šotori, avtodomi, stalne počitniške hišice). Gostom na voljo: sanitarni objekti; restavracija, trgovina; prostor za pranje avtomobilov, Termalni park Aqualuna, na območju Termalnega parka Aqualuna je gostom omogočena brezplačna uporaba interneta, elektrika, voda, sanitarno napajalni vozel za avtodome. Kamp je odprt od 27. aprila do 15. oktobra. Vstopite v svet Term Olimia in doživite prerojeno življenje!

Ekološko usmerjen Camping Bled leži ob vznožju Julijskih Alp neposredno ob Blejskem jezeru. Uvrščen je v najvišjo kategorijo kampov, saj njegova oprema gostom zagotavlja udobje in visoko kakovost bivanja. Posebno prijazen je do družin z otroki in primeren za vse, ki si želijo aktivnih počitnic. Kamp ima certifikat kolesarjem prijazen kamp, v kampu pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki. Posebnost Campinga Bled kot alpskega kampa je zimsko kampiranje. Na voljo so prostori za kampiranje z električnim priključkom, sanitarni objekti so prijetno ogrevani. Organizirano je dnevno polnjenje plinskih jeklenk. V primeru močnega sneženja so vse ceste in prostori za kampiranje dnevno očiščeni. Zimsko kampiranje omogočajo tudi glamping kapacitete.

S 130 kampirnimi mesti je v kampu dovolj prostora za avtodome, prikolice in šotore. Gostje kampa imajo brezplačen vstop v vodni park Term Banovci, uporabljajo pa lahko tudi rekreacijske, wellness in gostinske storitve Term Banovci ter se pridružijo programom animacije za otroke. Možen je tudi najem kamping opreme. Kamp sprejema tudi hišne ljubljenčke. Kopališče Term Banovci ponuja 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci. Kopanje je mogoče v treh zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo (34−38 °C), v plavalnem bazenu z navadno vodo, v bazenu s toboganom ter otroškem bazenu. Kopališče Banovci je namenjeno gostom vseh generacij, ki želijo uživati biti v stiku z naravo. S posluhom za želje najmlajših gostov tudi v kopališču poteka animacijski program. Oddih v Termah Banovci prispeva k popolni sprostitvi, marsikomu pa izboljša počutje, saj je termalna voda iz Term Banovci bogata s fluoridom in je pripomore pri lajšanju revmatičnih tegob in tegob pooperativnih stanj gibalnega sistema. Ločeno od ostalega kopališča sta v sklopu naturistične ponudbe na voljo termalni wellness bazen in Kneipp osvežitveni bazen s številnimi vodnimi atrakcijami in vodnimi masažami z whirpoolom.

Nudistični kamp Sončni gaj je prvi naturistični kamp, ki stoji ob termalnem vodnem parku Term Banovci. Gostje nudističnega kampa imajo v termalni vodni park prost vstop, na voljo pa jim je tudi ločen bazen s termalno vodo, kamor imajo dostop samo ljubitelji naturistične ponudbe. Kopališče Term Banovci ponuja 2.000 m2 vodnih površin s slapovi, tobogani, podvodnimi masažami, whirpooli in vrelci. Kopanje je mogoče v treh zunanjih in notranjem bazenu s termalno vodo (34−38 °C), v plavalnem bazenu z navadno vodo, v bazenu s toboganom ter otroškem bazenu. Kopališče Banovci je namenjeno gostom vseh generacij, ki želijo uživati biti v stiku z naravo. S posluhom za želje najmlajših gostov tudi v kopališču poteka animacijski program. Oddih v Termah Banovci prispeva k popolni sprostitvi, marsikomu pa izboljša počutje, saj je termalna voda iz Term Banovci bogata s fluoridom in je pripomore pri lajšanju revmatičnih tegob in tegob pooperativnih stanj gibalnega sistema. Ločeno od ostalega kopališča sta v sklopu naturistične ponudbe na voljo termalni wellness bazen in Kneipp osvežitveni bazen s številnimi vodnimi atrakcijami in vodnimi masažami z whirpoolom.

Sredi zelene oaze Term Ptuj stojijo simpatični bungalovi. Mini naselje bungalovov ima skupaj 20 sob, ki gostom zagotavljajo vse udobje hotelske sobe, saj so opremljeni po hotelskih standardih. Od termalnega parka Term Ptuj so bungalovi oddaljeni približno 200 metrov. Gostje bungalovov so tako odmaknjeni od vrveža termalnega parka, hkrati pa jim je na dosegu rok, ko se želijo potopiti v svet vodnih užitkov ali se predati toplemu objemu savn. Kopanje v slogu rimskih osvajalcev Pred več kot dva tisoč leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. Prav zato vodni park Term Ptuj pogosto obiskujejo športniki. Bazenski predel Vespasianus je sestavni del razkošnega wellness centra Valens Augusta v Termalnem parku Term Ptuj. Obsega velik bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen in dva whirpoola. Gostje hotela imajo neomejen vstop v hotelske bazene in v Termalni park Term Ptuj, kjer so v celovito kopališko ponudbo vključene tudi savne.


Kamp Terme Ptuj ob termalnem parku Term Ptuj je le kilometer oddaljen od središča Ptuja. Kampski gosti lahko dvakrat dnevno vstopajo v termalni park Term Ptuj, koristijo pa lahko tudi wellness, rekreacijske in gostinske storitve za hotelske in druge obiskovalce Term Ptuj. Kamp ponuja tudi počitniške hišice in prenočevanje v vinskih sodih Vinske vasi. Leži ob eni najbolj pomembnih povezav vzhodne in centralne Evrope z Jadranskim morjem in Italijo. Posebnost kampa, ki jo hitro začuti prav vsak gost, je rimski duh Term Ptuj in okolice. Kopanje v slogu rimskih osvajalcev Pred več kot dva tisoč leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. Prav zato vodni park Term Ptuj pogosto obiskujejo športniki. Bazenski predel Vespasianus je sestavni del razkošnega wellness centra Valens Augusta v Termalnem parku Term Ptuj. Obsega velik bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen in dva whirpoola. Gostje hotela imajo neomejen vstop v hotelske bazene in v Termalni park Term Ptuj, kjer so v celovito kopališko ponudbo vključene tudi savne.

Kamp Alpe se nahaja sredi neokrnjene narave pod mogočnimi Kamniškimi Alpami v dolini Kamniške Bistrice. Kamp je v neposredni bližini reke Kamniške Bistrice in nihalke, ki planince popelje na edinstveno Veliko planino. Od Ljubljane je kamp oddaljen 25 km, od Bleda 50 km in od slovenskega morja 120 km. Kamp ima travnato površino na kateri je v senci dreves na voljo 30 urejenih prostorov za šotore in nekaj parkirišč za avtodome. Na robu kampa v gozdu so na voljo šest lesenih alpskih hišk, ki omogočajo bivanje za dve oziroma tri osebe. Hiške so popolnoma lesene, brez elektrike in zagotavljajo edinstveno bivanje v naravi. Sanitarna oprema in tuši se nahaja v dveh za to namenjenih zabojnikih, na parcelah so urejeni električni priključki, 2 mesti za pomivanje posode ter skupinski prostor z ognjiščem. Celotno območje je pokrito z Wifi omrežjem. Iz kampa je tudi urejen dostop do reke Kamniške Bistrice. Kamp in okolica ponujata ogromno znamenitosti, aktivnosti in zabave. V sklopu kampa je 7.5 m visok plezalni stolp, žganjeteka z 150 vrstami žganja, gostinski lokal, zunanji šank, ter poligon za team buildinge. V gostinskem lokalu je tudi manjša prodajalna spominkov, kjer se da kupiti domače izdelke iz lastne blagovne znamke Blizu Alp. Kamp Alpe predstavlja tudi idealno izhodišče za številne težje in lažje ture v Kamniške Alpe. Priporočamo da obiščete idilično planšarsko naselje na Veliki planini, sprehod po srednjeveškem mestu Kamnik ali samo po dolini Kamniške Bistrice. Kamp je odprt od 1.6 do 15.9, Recepcija kampa je v gostinskem lokalo in je odprta vsak dan od 8.00 do 20.00 Osnovni podatki Kamp Alpe Kamniška Bistrica 2 1242 Stahovica spletna stran: www.kamp-alpe.com Elektronski naslov: matjaz@kamp-alpe.com Telefon: + 386 31 226 763 GPS Koordinate GPS Northing (N) : 46,3051 GPS Easting (E) : 14,6111 Živali Psi so v kampu dovoljeni

Le 500 metrov od srednjeveškega mesta Kamnika, 25 kilometrov severno od Ljubljane in 15 kilometrov od letališča Brnik, pod zelenimi planinami in pod vršaci Kamniških Alp, leži kamp Resnik. V njem so urejena igrišča za tenis. Gostje se lahko kopajo v odprtem bazenu zraven kampa. Novo termalno kopališče z bazeni je v bližini (9 kilometrov), pa tudi do igrišč za golf (3 kilometre) in squash ter do konjeniškega kluba v Komendi ni daleč. V okolici je veliko možnosti za sprehode, najvišji vrhovi Kamniških Alp pa presegajo dva tisočaka, tako da ponujajo zanimive možnosti za gorske ture. Na svoj račun lahko pridejo tudi ljubitelji gorskega kolesarjenja in ribolova.

Kamp leži v neokrnjeni naravi na slovensko-hrvaški meji, ob reki Kolpi, eni najčistejših slovenskih rek. Zanj lahko mirno rečemo, da je pravšnje mesto za sprostitev in užitek. Kolpa se namreč poleti prijetno ogreje, tako da jo obiskovalci izkoristijo za vodne dejavnosti. Poleg tega jo imajo radi ribiči. Standardno ponudbo kampa - novost je najem mobilne hišice - dopolnjuje prijetna restavracija z letnim vrtom, kjer se gostje lahko dogovorijo za obroke hrane, v kampu pa so na voljo še urejeno otroško igrišče, mize za namizni tenis, igrišča za odbojko na mivki, košarko, mini golf in mali nogomet. Blizu sta športno letališče in ribnik, okolica pa je idealna za pohodništvo in kolesarske ture. V kampu gostje dobijo informacije o možnosti izletov, na katerih spoznajo lepote Bele krajine in reke Kolpe

Ob južnih obronkih Goričkega je v sklopu naravnega zdravilišča lepo urejen Kamp Terme 3000. Zaradi urejene infrastrukture kampske goste sprejema vse leto. Kot del Term 3000 – Moravskih Toplic kamp ponuja vse za aktivne počitnice. Iz kampa pa je neposreden vstop v bazenski doživljajski kompleks in je že vključen v ceno kampiranja. Prav tako lahko kampski gostje uporabljajo kopališče Hotela Termal ter koristijo vse ostale wellness, zdravstvene, rekreacijske in druge storitve, ki so na voljo hotelskim in drugim gostom Term 3000. Vodni park Term 3000 - Moravskih toplic obsega doživljajski bazenski kompleks Terme 3000 in notranje in zunanje bazene hotelov. Črna termomineralna voda iz Term 3000 - Moravskih toplic blagodejno vpliva na kožo, raziskave pa so pokazale njeno učinkovanje pri lajšanju revmatičnih in drugih tegob. Doživljajski bazenski kompleks Terme 3000: · Raznolika ponudba bazenskih atrakcij: del doživljajskega parka so vodne atrakcije: divja reka z brzicami, vodno-zračni ležalniki, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodni tokovi, žvrkljajoče kopeli… V posebnem bazenu so dovoljeni tudi skoki v vodo z enega ali treh metrov. · Aqualoop - prvi tobogan na svetu s polnim obratom: najvišja točka Doživljajskega bazenskega kompleksa Terme 3000 je 22-metrski stolp z več tobogani. Daljše spuste omogočata tobogana dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti. Posebnost je eden najbolj spektakularnih toboganov daleč naokoli - Aqualoop, prvi tobogan na svetu s 360-stopinjskim obratom. Povprečna vožnja traja dobrih 7 sekund, kopalec pa pri tem doseže hitrosti do 80 kilometrov na uro. Aqualoop je četrti najhitrejši tobogan v Evropi. Še bolj pogumnim pa je na voljo tobogan Kamikaza s prostim padom. · Zabava za vso družino: v Doživljajskem bazenskem kompleksu Terme 3000 je dovolj prostora za malčke, najstnike, starše in stare starše. Starši in stari starši si lahko spočijejo pod krošnjami dreves z obilo naravne sence, saj je za otroke pripravljen animacijski program s Štrkom Vikijem Kopališko ponudbo dopolnjuje tudi raznolika ponudba gostinstva, športnih aktivnosti in wellnessa. Vodni park Term 3000 se vsako leto uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča po oceni obiskovalcev.

V osrčju Slovenske Istre, v vasi Truške, le 15 minut vožnje iz centra Kopra, lahko preživite prav posebno doživetje in oddih s prenočitvijo v Hiškah slovenske Istre. Hiške se nahajajo sredi vinograda s prečudovitim razgledom na koprski oz. tržaški zaliv. Hiške se ponašajo z značilno istrsko arhitekturo in originalnim istrskim pohištvom iz konca 19. in začetka 20. stoletja. Gostje hišk si lahko sami naberejo zelišča, sezonsko zelenjavo in sadje, ki se nahaja pred vsako hiško, prav tako imajo na voljo ognjišče za večerno druženje ob dobrem kozarcu refoška. Vsaka hiška v svoji notranjosti skriva tudi zgodovino slovenske Istre in zgodbe Šavrink. Ponudba - »Domači zajtrk« sestavljen iz sveže doma pečenega kruha iz ekološko pridelane moke, domače marmelade, domačih jajc, domačega sira in salame ter sveže sezonske zelenjave in sadja, ostalo po dogovoru. Dostavljen v ličnih košaricah ob dogovorjeni uri pred vašo Hiško. - V bližnji družinski okrepčevalnici lahko okusite lokalne tipične jedi, kot so istrski fuži, šparglji, domač istrski pršut… - Urejen kotiček istrskih dobrot, kjer lahko nakupite vina lokalnih istrskih vinarjev, ekstra deviška oljčna olja in ostale dobrote. Aktivnosti - Oddih si lahko privoščite na številnih slovenskih plažah, prva urejena se nahaja v Kopru, 12 km od Hišk slovenske Istre in je skozi sezono brezplačna. - Če želite pobližje spoznati kulturo, naravo in tradicijo slovenske Istre nudi naša okolica številne možnosti, od urejenih sprehajalnih poti, obisk vinskih kleti, iskanje pozabljenih vasic in skritih naravnih kotičkov, nabiranje sezonskega sadja v našem sadovnjaku ali sveže zelenjave na našem vrtu; ter po dogovoru organiziramo aktivnosti, kot je obiranje oljk in trgatev. V poletnih mesecih se lahko udeležite tudi tradicionalnih vaških veselic oz. šagre. Če želite slovensko Istro in njene lepote spoznati podrobneje, vas lahko vodimo, saj imamo licenco za lokalnega turističnega vodnika v občinah Koper, Izola in Piran ter organiziramo tudi prevoz. Lahko pa se enostavno prepustite soncu na naši terasi uživate ob čudovitem pogledu na tržaški zaliv in se naužijete svežega zraka.

Termalni kamp Lipa se nahaja na obrobju mesta Lendava, v kraju kjer v sožitju živijo tri narodnosti. V naravnem okolju lipovih dreves ter v neposredni bližini hotela Lipa in 6,5 ha velikega športno - rekreacijskega in bazenskega kompleksa vas vabimo, da preživite prijetne trenutke v družbi prijateljev narave. V ceno kampiranja je vključeno tudi neomejeno kopanje v edinstveni parafinski termalni vodi (8 bazenov). Gosti kampa imajo možnost koristiti wellness, zdravstvene in gostinske storitve ter animacijsko ponudbo Term Lendava. Popularne lendavske toplice so znane daleč naokrog po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med seniorji in športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Kopališče Term Lendava sestavlja več bazenov, 50-metrski olimpijski bazen z navadno, večina ostalih pa s termalno vodo. Kopanje je mogoče v zunanjih ali notranjih bazenih. V Termah Lendava se na več kot 1.800 m2 vodnih površinah razteza osem bazenov različnih oblik in velikosti: zimsko letni bazen, termalni bazen »grozd«, olimpijski bazen s toboganom in drčo, otroški bazen ter notranji bazeni. K aktivnim vodnim doživetjem prispevajo vodni efekti, hitra reka, podvodne masaže, gejzir in vodni slap. Ob petkih in sobotah je mogoče nočno kopanje.

Dobrodošli v družbi Camping Centra Kekec, ki se nahaja pod vznožjem Mariborskega Pohorja. Prostori namenjeni avtodomom ali prikolicam so opremljeni z električnim priključkom 16A, priključkom vode, kabelske televizije z več kot 100 programi. Vsak prostor ima zelenico, osvetlitev in popeskano površino za postavitev prikolice ali avtodoma. Velikost prostorov je 90m2 in jih je štirinajst. Šotorišče leži višje v kampu. Na osvetljenem šotorišču je prostora za dvajset šotorov in vozil.

Nadmorska višina: 70 m Velikost kmetije: 15 hektarov Odprto za goste: 1. 1. - 31. 12. Število sedežev: 30 Možen dostop z avtobusom Kilometer od avtocestnega izhoda Vogrsko pod hribom Lijak leži vas Ozeljan, ki je znana po jadralnih padalcih in ohranjenih starih običajih, kot so pustovanje, kresovanje ... Zgodovina vasi, ki je stisnjena pod Trnovsko-Banjško planoto, pravi, da je bil leta 1868 v njej veliki narodni tabor za Zedinjeno Slovenijo, danes pa je prijetno izhodišče za izlete po Goriškem, predvsem pa za jadralne padalce, športne ribiče, športne plezalce, pohodnike in kolesarje. Posestvo Mladovan se ponaša z letnico 1906. Od leta 2003 pa je mogoče prespati v lastnem kampu ali v bungalovih. Na Posestvu Mladovanje mogoče tudi pristati z jadralnim padalomali z zmajem, saj smo edini, ki imamo lastno pristajalno stezo za jadralne padalce. Na posestvu Mladovanje lahko poskusite in kupite vina, suhomesnate izdelke ter različne doma pridelane likerje. Lega Posestva Mladovan je primerna za aktivno preživljanje oddiha, saj leži samo pol ure od morja, pol ure od Postonjske ali Škocjanskih jam ter Lipice ter uro in pol do Benetk. Je odlično mesto za organizacijo piknikov, izhodišče za kolesarjenje – možna izposoja koles, pohodništvo ter ogled znamenitosti Vipavske doline ter ogled največjega kamnitega mostu na svetu v Solkanu.


Avtokamp Šmica je urejen na deloma travnati in gozdnati površini na obrežju neokrnjene reke Savinje in nedaleč od prečudovite Logarske doline na nadmorski višini nekaj več kot 500 metrov. Je idealno izhodišče za planinarjenje in športe na vodi. Če bi si želeli prenočiti v kampu, pa nimate s seboj strehe nad glavo, vam v kampu posodijo šotor ali počitniško prikolico. Prav tako imajo na voljo kajake in rafte, s katerimi organizirajo vodene ture po Savinji, v kateri se je mogoče tudi kopati ali loviti ribe. Zanimiv je ogled njenega izvira, slapa Rinke v Logarski dolini. V tem naravnem biseru je poleg naravnih znamenitosti, kot so Robanov kot, Matkov kot, Snežna jama itd., še veliko možnosti za šport in rekreacijo, predvsem pohodništvo, planinarjenje, alpinizem, kolesarjenje, skoke s padalom, jahanje, raftanje, vožnje s kajaki; ljubitelji tenisa pa lahko partijo igre odigrajo tudi na dveh peščenih igriščih v kampu. Planinci jo bodo z nahrbtnikom na ramenih mahnili na Raduho, Ojstrico, Korošico in na druge vrhove.


površina: 3,6 ha / št. mest: 190 / št. oseb: 550 Odlično urejen kamp z ogrevanimi sanitarnimi objekti, s sodobnimi napajalnimi vozli za avtodome in z električnimi priključki na prostorih za kampiranje je v vsakem letnem času prava izbira za sodobne nomade. Ljubiteljem kampiranja priporočajo celoletno postavitev prikolice ali avtodoma.V kampu je na voljo 400 mest za prikolice, avtodome in šotore. Prenovljeni sanitarni objekti so ogrevani in ponujajo sodobne, funkcionalno urejene sanitarne prostore. Vsem letnim časom prilagojeni sanitarno-napajalni vozel avtodomom omogoča oskrbo z vodo in izpust odpadnih voda. ADAC Camping and Caravaning vodnik je kampu Terme Čatež za leto 2008 dodelil priznanje za visoko kakovost storitev in urejeno okolje. Najem prostora v kampu vključuje prostor za postavitev prikolice, avtodoma ali šotora, parkirni prostor za avto in uporabo sanitarij. Počitniško prikolico imate lahko v tem kampu vse leto. Da pa vaše počitnice v kampu ne bi bile le prijetno lenarjenje na zelenici pod širnim nebom, lahko gostje preizkusijo pestro ponudbo Term Čatež. V neposredni bližini kampa sta zimska in poletna Termalna riviera - največji bazenski kompleks - kjer zabave nikoli ne zmanjka. Zaplavati je mogoče v številnih bazenih s termalno vodo, se razvajati v wellness centrih ali pa sproščeno uživati v Savna parku. V centru Term Čatež so na voljo bogato založena samopostrežna trgovina, lekarna, pošta in vrsta manjših trgovskih lokalov. Terme Čatež so hkrati odlično izhodišče za izlete v Brežice, na vinorodno Bizeljsko s številnimi vinskimi kletmi in repnicami, v Ljubljano, Zagreb ali na Plitvice.

površina: 1 ha / št. mest: 140 / št. oseb: 500 Kamp Fiesa leži v zelenem, mirnem zalivu Fiesa, ki velja za enega najčistejših zalivov na severnem Jadranu in je znan tudi po dveh sladkovodnih jezercih. Kamp je od morja oddaljen le 100 metrov, njegova kapaciteta pa je 112 prikolic, 35 šotorišč ter manjši prostor za avtodome. V kampu v sezoni deluje trgovina z živili, v bližnji okolici so kakovostni gostinski obrati in dodatna turistična ponudba. Morje je razen plavanja primerno tudi za potapljanje in opazovanje privlačnega podvodnega sveta, s kolesom ali peš pa se lahko sprehodite do strunjanskih solin ali se odpravite v Piran, ki očara s tipično primorsko arhitekturo. Razvedrila željni gostje ne morejo spregledati bližnjega Portoroža. Kamp je aktiven od 1. maja do 30. septembra.

možne aktivnosti v bližini: padalstvo, kolesarjenje, ribolov, planinarjenje, sprehodi, kopanje v Sočiponudba: bar, žar, otroško igrišče, športno igriščeposebnosti: domače živali, prijazno za družine z otrokilokacija: na obrežju Soče, na Volarjih, 6 km iz Tolmina in 9 km iz Kobarida.Tam, kjer jadralci in veslači iščejo svoje zrcalne slike v bistri reki, po kateri plešejo postrvi, preden zadišijo…

Ob topli in čisti reki Kolpi leži Kamp Kolpa. Ima 60 parkirnih mest opremljenih z elektriko, urejene sanitarije, notranje in zunanje tuše. V kampu je lepo kopališče in izstop za kanuje. Poleg kopanja, spusta s kanuji, ribarjenja in kolesarjenja, lahko igrate odbojko, košarko ali se vedrite na terasi bifeja.

Avtokamp Ajdovščina se nahaja na mirni lokaciji , 10 min peš iz centra mesta Ajdovščina (izvoz iz avtocesteH4 ). V hladni senci borovega gozdička ponuja 50 prostorov namenjenih prikolicam, avtodomom in šotorom. Dnevno lahko v njem prenoči do 200 gostov in to ne le pod platneno streho, novost je apartma, v katerem lahko udobno bivajo štiri osebe. Kuhinjsko bivalni prostor je opremljen z raztegljivim kavčem, v manjši sobici pa je pograd. V Avtokampu Ajdovščina boste našli vso potrebno infrastrukturo, kot so sanitarije, pralnica, oskrbovalna postaja za avtodome, brezplačen brezžični internet. Kamp je idealna izbira za družine in vse tiste, ki si želijo aktivnih počitnic v naravi. Pestra izbira športno-rekreacijskih površin in animacijskih programov za otroke (plavalni tečaji, nogometni kamp, plesni kamp,…) v poletnih mesecih so zagotovilo, da pri nas ni nikomur dolgčas. Za najmlajše so ob kampu urejena otroška igrala, medtem ko lahko starši brezskrbno uživate ob sončenju in kopanju na letnem kopališču, na katerega imajo gostje kampa prost vstop. V kampu lahko najamete kolo, igrate badminton, namizni tenis in odbojko. V sklopu Športnega centra so tudi nogometno igrišče, zunanje večnamensko igrišče, večnamenske dvorane, fitnes center, savna in pokrit plavalni bazen. Okolica kampa ponuja številne možnosti za pohodništvo, kolesarjenje (pohodniški in kolesarski programi in paketi), jahanje, ribolov,…. Za tiste bolj aktivne je na Kovku pripravljeno vzletišče, tako da se lahko povzpnejo na strma pobočja Trnovske planote in poletijo z jadralnim padalom. V kraju je tudi manjše letališče za ultra lahka in motorna letala, teniško igrišče ter tekmovalna proga za spust z gorskim kolesom. URNIK: maj, september, oktober od 15:00 do 21:00 junij, julij, avgust od 9:00 do 19:00

Nahajamo se v vasi Lipce ob akumulacijskem jezeru na reki Savi Dolinki, 10 km od mejnega prehoda Karavanke (izvoz Jesenice vzhod). Aktivnosti, ki jih lahko izvajate v kampu in okolici so čolnarjenje, možnost kopanja v jezeru, pohodništvo, planinarjenje, kolesarjenje poti, organizirani izleti in zabave za skupine. Osnovne storitve kampa: prostori za prikolice, šotore, avtodome električni priključek pitna voda izpust za odpadne vode prostor za sprehajanje psov jedi iz žara V Kampu Perun imate možnost najema brunarice za štiri osebe in postajališča za avtodome.


površina: 7,5 ha / št. mest: 220 / št. oseb: 600 V srcu Zgornje Savinjske doline, ki jo obdaja venec do 2400 metrov visokih gora in se odlikuje z neokrnjeno naravo, je "zrasel" kamp Menina, ki spada v višjo kategorijo, to je kategorijo štirih zvezdic. Leži 20 kilometrov od avtoceste med Celjem in Ljubljano, dostopen je prek predora Karavanke ali prek Maribora in je le 20 kilometrov pred znamenito Logarsko dolino. Razprostira se v gozdu med reko Savinjo in manjšim jezerom v kampu, kjer se gostje lahko okopajo tudi v bazenskem kompleksu blizu kampa. Kamp ponuja 220 velikih prostorov za kampiranje. Najamete lahko tudi lesene brunarice in mobilne domove. V kampu je restavracija z domačo hrano, športni park, masažni salon, otroška igrišča, urejene in čiste sanitarije, postaja za avtodome, jezero in prava indijanska vas s konji in kanuji ter prostor za tabornike. Odlično je poskrbljeno za animacijo otrok (igre na prostem, tečaj kajaka, dnevi v indijanski vasi, ribolov ...) in odraslih (degustacije vin, kulinarični tečaji, tečaj polke ...). Družine se preizkusijo v raftanju, soteskanju, odbojki, namiznem tenisu, plezanju, tenisu . Nešteto je možnosti za izlete v gore. Označenih je prek 700 kilometrov poti za gorske kolesarje. Reka Savinja očara ribiče in razvedri kajakaše, kraji, nanizani okrog kampa, pa se ponašajo z bogato kulturno dediščino.površina: 3 ha / št. mest: 150 / št. oseb: 450 Kamp Nadiža v vasici Podbela v Breginjskem kotu na eni strani objema Stol in na drugi Mija; prostor si je poiskal tik ob sotočju rek Nadiže in Bele. V svoj objem vabi vse, ki imajo radi neokrnjeno naravo ter čisto reko z lepimi prodišči. Domačini celo pravijo, da ima Nadiža zdravilne lastnosti. V kampu je dobro poskrbljeno za aktivni oddih. Obiskovalci se lahko kopajo v naravnih tolmunih Nadiže, igrajo odbojko, namizni tenis, košarko, mali nogomet, badminton; lahko balinajo in kolesarijo. Na pobočju Stola, ki se dviga 1673 metrov visoko, so razmere idealne za pohodništvo, jadralno padalstvo in zmajarstvo.

Kamp Korita je eden izmed najbolj izvirnih kampov pri nas in v celotnem pogorju Alp. Leži v osrčju Triglavskega narodnega parka v vasi Soča, ob malih koritih reke Soče. Smo odlično izhodišče za vse športne aktivnosti, katere tudi izvajamo in svetujemo.

Ob obali Strunjanskega zaliva nedaleč od Pirana in Portoroža je senčnat park Strunjan. V laguni so opuščene manjše soline, pomembne za naravoslovce, saj je tu najti značilne rastline in živali, prilagojene na življenjske razmere mešane slane in sladke vode. Bližina morja ponuja poleg kopanja tudi možnosti za različne vodne športe, bližina istoimenskega naravnega zdravilišča pa bazene, savne, fitnes, igrišča za tenis, odbojko na mivki, košarko, mini golf itd. V okolici so številne možnosti za sprehode in kolesarjenje.

Površina: 2 ha Število parcel: 50 Gosti: 200 Dodatna ponudba: grill, okrepčevalnica Ganzlranč, izleti in športni programi, otroško igrišče, sanitarni blok, pralni stroj Lokacija: nad reko Sočo Možne aktivnosti v bližini: vse vrste adrenalinskih športov

Resort Garden Village Bled se nahaja 300 m od Blejskega jezera. Celotna nastanitev je ekološko zasnovana in ponuja: hišice na drevesih, glamping šotore z vročo kadjo, šotore na pomolu, razkošne apartmaje, restavracijo, skozi kateroteče potok, naravni biotop, potok z naravnim masažnim slapom, brezplačen Wi-Fi v celotnem resortu, ognjišče z odprtim kaminom, parking, prodajalno spominkov, otroško igrišče.Nastanitev ima lasten izvir s pitno vodo, toplotno črpalko za ogrevanje in polnilne postaje za električna vozila, pridelujemo pa tudi lastno sadje, zelenjavo, zelišča ter jagodičevje.V posebnem bazenu z osvežilno izvirsko vodo lahko uživate v terapiji Kneipp in refleksni masaži stopal, finska savna pa stoji nad potokom med drevesi.
POVRŠINA: 1,5 ha ŠTEVILO PARCEL: 60 GOSTI: 180 POČITNIŠKA HIŠA: 1 LEŽIŠČA: 6 DODATNA PONUDBA: bar s 50 sedeži, parkirišče, otroško igrišče, travnato športno igrišče, sprehajalne poti, kolesarske poti, možnost nakupa domačih bio izdelkov s kmetije LOKACIJA: pod vasjo Svino, 0,5 km oddaljeno od Kobarida V bližini družinskega kampa je sprehajalna učna pot z opazovalnico ptic. Kamp leži v mirnem predelu obdan z gozdom in hkrati v neposredni bližini mesta Kobarid. Iz kampa je zelo lep pogled na Krn, na Stol in na vzletišče padalcev Bošca na Stolu.

Le dvajset kilometrov oddaljeno od slovenske prestolnice, na levem bregu Save in ob Zbiljskem jezeru, leži kamp Smlednik, ki se ponaša s 40-letno tradicijo. Njegovo okolje — gozd, zelene površine — omogoča gostom mir in sprostitev, izbirajo pa lahko med sončnimi in senčnimi legami, povsem ob jezeru ali nekoliko dlje od vode.Moderno opremljeni bungalovi so na voljo gostom, ki želijo oddih preživeti nekoliko udobneje. Tisti, ki imajo radi vodo, bodo poležavali na jezerski plaži in se kopali v jezeru, lahko bodo čolnarili ali skušali na trnek ujeti kakšno ribo. Ulov bodo lahko spekli na žaru, saj ima kamp poseben prostor za organizacijo piknikov (ki vključuje tudi uporabo športnih igrišč oziroma travnatih površin, možnost izposoje miz in ražnja) tudi v primerih slabega vremena. Željni športa in rekreacije imajo v kampu na voljo mize za namizni tenis, igrišča za tenis, odbojko, košarko, balinišče in šah na prostem.V kampu je okrepčevalnica,  kjer lahko gostje v prijetnem okolju gabrovega gozda kot specialiteto naročijo ribe na žaru. V bližnji okolici rastej gobe, gostom se ponujajo možnosti za sprehode, hojo po hribih in gorništvo, za kolesarjenje in jahanje. Kamp je tudi izhodišče za izlete v zgodovinsko Škofjo Loko, v Kamnik in Kranj ter v Kamniške Alpe pa seveda v Ljubljano. Posebnost kampa Smlednik je tudi izražena skrb za naturiste. Zanje so pripravili od preostalega dela kampa ločen prostor z lastnimi sanitarijami in plažo.

Kamp Lebanč se nahaja v najzahodnejšem delu Slovenije, tik ob koritih reke Nadiže nad katero se pne zgodovinski Napoleonov most. Umaknjen od vrveža vsakdanjega svet nudi mir in tišino, neokrnjena narava in kristalno čista reka pa prijetno zatočišče v poletni vročini. Gre za manjši kamp, ki je primeren predvsem za družine in tudi tiste, ki svoj oddih radi preživijo aktivno. Lokacija kampa je tako izvrstna izhodiščna točka za kolesarjenje, pohodništvo, ribolov in nenazadnje tudi jadralno padalstvo s pobočja 1673m visokega Stola.


površina: 7 ha / št. mest: 250 / št. oseb: 600 Le štiri kilometre severozahodno od Postojne in svetovno znane Postojnske jame, bisera kraškega sveta, leži sredi svetlega smrekovega gozda, v idiličnem naravnem okolju, kjer so prostori za taborjenje prav nad podzemno kraško jamo, turistično naselje Pivka jama. Do njega pripelje asfaltirana in dobro označena cesta. Obiskovalci lahko počitnice v njem preživijo pod lastno streho ali pa v prijetno urejenih štiriposteljnih bungalovih.V kampu ponujajo vrsto ugodnosti: brezplačno bivanje otrok do starosti šestih let, 30-odstotni popust za tiste do 14 let itd.; gostje, ki pri njih ostanejo več dni, lahko brezplačno uporabljajo odprt plavalni (in tudi otroški) bazen; na voljo so osvetljeni igrišči za tenis, igrišče za odbojko na mivki in igrišče za košarko. Gostje lahko igrajo še namizni tenis ali balinajo. Za hrano je poskrbljeno v restavraciji kampa, kjer je še posebej živahno vsak konec tedna, saj pripravljajo zabave s plesom.Kamp je izhodišče za odkrivanje lepot slovenskega krasa; tik ob njem so namreč v živo skalo vklesane stopnice, po katerih se gostje v spremstvu izkušenega vodnika    lahko spustijo med galerije kapnikov neokrnjene Pivke jame in z njo povezane Črne jame. Do bližnje, že omenjene Postojnske jame se gostje lahko popeljejo s kolesi, ki jih posojajo v kampu, pa tudi do dobrih deset kilometrov oddaljenega mogočnega, pod naravnim skalnim obokom visoko v steno vzidanega Predjamskega gradu.

Kamp Gabrje je novo ustanovljeni kamp v Tolminu, od katerega je oddaljen 4 km. Kamp se nahaja južno od vasi Gabrje na desnem bregu Soče. Lokacija je bila v preteklosti znana kot kamp Johnson. Kamp je v prvi vrsti namenjen vsem športnim navdušencem, predvsem ljubiteljem jadralnega padalstva in zmajarstva, ki imajo pristajalni prostor urejen kar v samem kampu. Na parcelah, ki so urejene na travnati površini, je možen priklop na elektriko. V kampu Gabrje si lahko tudi sposodite šotor. Po kampu je urejen tudi brezplačen internet. Sanitarije v kampu so lepo urejene in so prilagojene tudi invalidom. Za goste z avtodomi imajo tudi kemični wc. V kampu deluje tudi bar, kjer se boste ob pogledu na Sočo lahko ohladili. Poskrbeli so tudi za zabavo otrok in za njih uredili igrišče z gugalnicami, trampolinom in peskovnikom. V bližini je tudi košarkarsko igrišče, omogočajo pa tudi izposojo koles.

Camping Trenta se nahaja v Trenti pod vršaci Julijskih Alp. Je odlično izhodišče za številne planinske ture ali pa obisk bližnjega izvira smaragdne reke Soče.

Bolje tisoč zvezd na nebu, kot pet v hotelu Kamp Liza je drugi dom mnogih ljubiteljev bivanja v naravi. Navdušeni boste nad čudovitim zelenim okoljem v bližini sotočja Soče in Koritnice. Mir, vonj svežega kruha in izbrana gostinska ponudba, svežina, šumenje reke ter neskončne možnosti za preživljanje aktivnega dopusta vas že čakajo. · kamp odprt celo leto · v bližini sotočja rek Soče in Koritnice · restavracija (Gostilna Liza): maj-september · prodaja kruha: maj- september · prodaja dovolilnic kajak · igrišče- odbojka na mivki Med visokimi vršaci in zelenimi planinami leži Bovška kotlina po kateri si utira pot čudovita reka,smaragdna Soča,v katero se izliva bistra in divja Koritnica. Nedaleč,komaj 200 m od sotočja se nahaja naš Kamp LIZA. To je naš drugi dom, pravijo številni gostje,ki se vračajo leto za letom v ta lepi kotiček naše dežele. Nad Koritnico,med zelenjem in drevjem si gostje najdejo prostor,kjer ob rahlem šumenju reke lahko preživijo trenutke miru,ki jih nudi le čista in neokrnjena narava.

površina: 1 ha število parcel: 37 gosti: 150 dodatna ponudba: bar, velik parkirni prostor, savne, otroško igrišče lokacija: vas Koritnica možne aktivnosti v bližini: planinarjenje, cestno in gorsko kolesarjenje, jadralno padalstvo, plezanje, downhil, ribolov, tek, nordijska hoja ali zgolj sprehodi


dodatna ponudba: bar s 25 sedeži, parkirišče, igrišče za odbojko na mivkilokacija: v neposredni bližini reke Soče, pod vasjo Trnovo ob Sočimožne aktivnosti v bližini: rafting, kajakaštvo, kolesarjenje, ribolov, pohodništvo, kopanje v Soči

Raznovrstnost ponudbe Term Dolenjske Toplice bogati bližnji počitniški kamp, ki sprejme 100 gostov in je odprt vse leto. Kamp leži ob potoku Sušica nasproti Wellness centra Balnea.Kamp Dolenjske Toplice sodi v kakovostni razred 3*** in je bil popolnoma obnovljen spomladi 2005. Gostom nudi 17 sodobno urejenih parcel z neposredno priključitvijo na elektriko, vodo in fekalni odtok, del zemljišča pa je namenjen šotorom. Ob kopanju v komaj 100 metrov oddaljenem Wellness centru Balnea so gostom na voljo še urejena igrišča za tenis, odbojko, nogomet, košarko in hokej na rolerjih. Kamp je izhodišče za ribolov in čolnarjenje po reki Krki, bližnji Kočevski Rog pa velja za eno najbogatejših lovišč v Sloveniji. V okolici so speljane številne kolesarske in sprehajalne poti, poleg tega se gostje lahko udeležijo zanimivih izletov, družabnih in kulturnih prireditev, ki jih pripravljamo v termah.

Avtokamp Lucija leži na zelenem polotoku Seča v Portorožu. Odlikuje ga lega in površina šest hektarjev s kapaciteto do 1000 gostov. Je sodobno opremljen z lastno trgovino in restavracijo z odličnimi istrskimi specialitetami. V kampu so na voljo vodne športne aktivnosti in večerni animacijski programi, v bližini kampa pa so igrišča za tenis, mini golf, odbojko, košarko in rokomet, igrišče za nogomet, balinišče in kegljišče. Gostom je na voljo • Restavracija • Trgovina • Otroško igrišče • Plaža • Delna senca • Domače živali nadvse dobrodošle • Plačilo s kreditnimi karticami • Električni priključki • Tuš s toplo in hladno vodo • Pralni in sušilni stroji • WC • WC, prirejen za potrebe invalidov • Pomivalna korita za posodo in oblačila • Komunalno opremljena kampirna mesta • Izpust za kemični WC


Kamp Polovnik leži v lepem parku ob najstarejši cerkvici v dolini Soče in je le pet minut hoda oddaljen od središča Bovca. Takšna lega je za goste velika prednost, saj je vse kar Bovec ponuja, dosegljivo peš: športne agencije, igrišča za tenis, športno letališče Bovec in druge rekreativne dejavnosti. Najbližja trgovina z živili je oddaljena le 50 metrov. Neposredno ob kampu Polovnik je tudi odlična restavracija z letnim vrtom.

Čista reka Kolpa s svojimi mirnimi predeli in brzicami, številnimi prodišči in poletno temperaturo kar do 28-30ºC nudi možnosti za raznolika doživetja v neokrnjeni naravi, daleč stran od mestnega vrveža. Med najbolj priljubljenimi je čolnarjenje s kanuji, ki jih lahko najamete pri bližnjem podjetju Kolpa's. Tu imajo tudi prostor za piknike in zabave, mimo pa vodijo sprehajalne in kolesarske poti po Krajinskem parku Kolpa.   Posebnost ponudbe: presenetila vas bo tudi domačnost infrastrukture – v gostinski lokal je preurejen star leseni objekt

Kamp Tominčev slap v Podljubelju Kamp je odprt od 15.06. do 15.09. Opremljenost: max. 50 parcel, sanitarije, tuš, prostor za pomivanje posode, topla voda, 2x9 električnih priključkov, otroško igrišče, igrišče za odbojko in nogomet, prostor za piknike.

Na jugu Slovenije, na najkrajši poti do hrvaškega Jadranskega morja, je v prijaznem belokranjskem naselju Vinica, v naročju neokrnjene narave ob eni najtoplejših in najčistejših rek v Sloveniji, ob Kolpi (v poletnih mesecih se segreje tudi do 28 stopinj Celzija), zasebni kamp, imenovan Katra. Gostje lahko pridejo s šotori ali s počitniškimi prikolicami, če pa jih noč zaloti ob Kolpi brez lastne strehe nad glavo, so v kampu na voljo ležišča v skupinskih prenočiščih. V kampu so urejeni dostopi do vode, gostom je na voljo gostinska ponudba. Organizirajo spuste s čolni—gostje lahko izbirajo med različnimi razdaljami tako zunaj kot znotraj kampa — za posameznike in za skupine. Če ste vešči veslanja, si lahko v kampu samo sposodite čoln; poskrbeli bodo za prevoz čolnov in oseb. V kampu imajo tudi mize za namizni tenis, igrišče za mali nogomet in odbojko na mivki ter otroško igrišče. V kampu organizirajo tudi piknike in svetujejo, kaj si je v Beli krajini treba obvezno ogledati


Kamp Jezero leži ob Velenjskem jezeru, oddaljen približno kilometer od centra mesta Velenje. Velenjsko jezero je odličen kraj za šport, rekreacijo in prosti čas. Ob samem jezeru lahko greste na tek, ob sprehodih uživate v lepem ambientu, izvajate jogo, izvajate aerobiko, lahko se podaste na pot okoli jezera peš ali s kolesom, ob dobrih vremenskih razmerah pa uživate v jadranju na deski ali z jadrnicami ter katamarani. Dodatno lahko športni navdušenci krepijo svoje moči v fitnes sobi, jahajo, igrajo odbojko ali tenis (tudi pokrito igrišče). Ljubiteljem vode v kampu Jezero nudijo tečaje plavanja in potapljanja. Je miren kraj za počivališče in piknike za družino in prijatelje. Vsako sako leto, se v okolici jezera odvija tudi znani Pikin festival.

Kamp se razprostira skoraj ob reki Soči in je razdeljen na štiri manjše enote, ločene z drevjem. Avti v našem kampu ne sodijo na kampirna mesta, ampak na urejeni parkirni prostor zraven. Ob urejenem pokritem ognjišču sredi kampa si lahko pripravljate obroke ali pa se preprosto družite ob ognju. Otroci se lahko igrajo na otroškem igrišču, v peskovniku, po dogovoru pa lahko poskusijo jahati oslička.

Nedaleč od Vipave se nahaja prijetna primorska vasica Vrhpolje. Vrhpoljska zemlja je bila zaznamovana že v rimskih časih. Leta 394 naj bi na polju proti Dupljam in Zemonu potekala bitka med rimskim cesarjem Teodozijem in upornikom Evgenijem. Po zgodovinskih virih je na izid vplivala burja, ki je v prid Teodoziju obračala puščice v Evgenijeve vojake. Sedaj je vasica poznana po priznanih vinarjih in odličnih vinih, katere povezuje Vipavska vinska cesta. Vas Vrhpolje je odlična izhodiščna točka od koder se lahko odpravimo v naravo. Od tu se lahko povzpnemo na planoto Nanos, ki je pravi raj za ljubitelje kolesarjenja in pohodništva. V bližini vasi se nahaja plezalna stena v soteski potoka Bela, ki privablja mnogo domačih in tujih plezalcev. Za obiskovalce, ki si želijo ostati v Vrhpolju in Vipavski dolini dalj časa, pa je sedaj na voljo tudi Pouletov kamp, ki se nahaja v neposredni bližini cerkve sv. Primoža in Felicijana. Pouletov kamp je v lasti družine Kobal, ki s svojo prijaznostjo in dobro voljo vedno razveselijo svoje goste. Kobalovi doma pridelujejo tudi vinsko kapljico, tako da lahko obiskovalci med drugim obiščejo njihov vinski hram. Pred soncem se lahko skrijete v senco sadnih dreves, v večernih urah pa se lahko odpravite na ogled bližnjih znamenitosti, na vožnjo s kolesom ali morda do bližnjih plezalnih sten v soteski potoka Bela. Za vse ljubitelje padalstva je v bližini zelo znana vzletna točka Kovk, od koder lahko poletite nad dolino sonca in burje, posejano z vinskimi trtami.

V neposredni bližini Hotela Grad Otočec, na desnem bregu reke Krke, se nahaja Kamp Otočec ** s 40 parcelami, s skupno kapaciteto 160 gostov. Kamp je primeren tako za prehodne goste, ki ostanejo eno ali dve noči, kakor tudi za goste, ki se odločijo preživeti dalj časa ob dolenjski lepotici reki Krki. Kamp obratuje od 1. aprila do 15. Oktobra.
Le 10 minut hoje od najvišjega slovenskega cestnega prelaza Vršič, v objemu čudovitih Julijskih Alp, vas sredi Triglavskega narodnega parka pričakuje Poštarski dom.  Pod ostenjem Prisojnika ležeča koča vas bo osupnila z razgledom na dolino Trente, Karavanke in Koroško ter obkrožujoče vršace Julijskih Alp. Toplo in varno zavetje doma vam bo nudilo udobno prenočevanje z okusno domačo hrano, prijazno osebje in pomirjujoči pogled ajdovske deklice s Prisojnika pa bosta poskrbela, da boste na višini 1688 m preživeli nepozaben oddih. Spočiti in polni pozitivne energije se boste odpravili novim planinskim turam naproti. Dom je navišja točka Slovenske turno kolesarske poti (STKP): https://pzs.si/ktk/wpstkp/. Nudimo varno shranjevanje koles. Gostje imajo na voljo prho, posteljnina je že všteta v ceno.Priporočamo prenočevanje skupaj s prehrano - polpenzion: večerja, nočitev,zajtrk). Vabljeni!!

Kamp Vodenca je čudovit majhen in prijeten kamp, ki se nahaja 150 metrov od sotočja rek Soče in Koritnice. Smo odlično izhodišče za vse pohodnike in ljubitelje vodnih špotrov. Ravno tako pa bodo pri nas zadovoljni vsi tisti, ki želijo samo uživati v naravi in čudovitih razgledih. Na voljo vam je vso udobje, ki ga v kampu potrebujete. Ponujamo nove moderne sanitarne prostore. V primeru slabega vremna so vam na voljo strehe s klopmi in mizami, kjer lahko v miru posedite. Ravno tako smo poskrbeli za udobje pri ustvarjanju vaših gurmanskih obrokov. Na voljo vam je skupna kuhinja opremljena s štedilniki in hladilnikom. Za jutranjo kavo in večerno pivo pa poskrbimo mi v našem majhnem baru. Za vse, ki vam športi v okolici ne bodo dovolj pa vam je na voljo odbojkarsko igrišče, majhno nogometno igrišče in badminton igrišče. Iskreno upamo, da smo vas s svojo ponudbo prepričali in upamo, da nas kmalu obiščete.
{"pageType":0,"linkKey":"sloveniacamping","baseUrl":"/(X(1)A(Sa7FMFsSrRPcS3yjC1AYA06ybRNnrcAhBItTgV6C8AjoHdsx0uAtNCHRe71ODo8s65BHLJe8ntlAEYnBHAgEzrGb02WXOmQGDjyundCHfTit1g6HduwyddVuOx6Oz7tgU2tm__fhjiHuOXJbkdmkAg2))/sloveniacamping/sl","lang":"sl","isMobileDevice":false,"isMobileMode":false}
{"profile":{"GeneralSettingsNightsMaxNumber":30}}