• Slovenski
 • English
 • Deutsch
 • Italiano
 • Français
 • Magyar
 • Русский
 • Español
 • Slovenčina
 • Polski
 • Česky
 • Українська
 • Nederlands


površina: 2 ha / št. mest: 70 / št. oseb: 210 Kamp Koren leži na levem bregu reke Soče, le 500 metrov od Kobarida (čez Napoleonov most proti Drežnici). Ugnezdil se je med naravne bisere Soške doline: med strugo reke Soče, slapove potoka Kozjak, v bližino znamenitega Napoleonovega mostu, na mesto obnovljene frontne črte iz prve svetovne vojne ter rimsko naselbino Tonocov grad. Prostor lahko izbirate ali rezervirate na manjših terasah v gozdu, na komunalno opremljenih parcelah ali pa na popolnoma sončni legi. Gostje kampa imajo nešteto možnosti za dejavnosti, povezane s hribi, nebom ali z vodo. Kopati se je mogoče v toplejši Nadiži, Sočo pa je bolje izkoristiti za raftanje, kajakaštvo, ribolov. Soško dolino je mogoče preleteti zjadralnim padalom ali zmajem, najvztrajnejši pa jo prekolesarijo. Za ljubitelje planin je kamp Koren izhodišče za daljše ali krajše ture. Med bližnjimi znamenitostmi skoraj ni mogoče izpustiti korit Soče, Kanina, Krna, informativnega središča Triglavski narodni park, slapa Kozjak, v Kobaridu pa si obiskovalci lahko ogledajo muzej prve svetovne vojne ali si privoščijo večerjo v dobrih restavracijah. V kampu so balinišče, plezalna stena z organiziranim programom, igriščeza odbojko na mivki, savna, izposoja koles, namizni tenis, prodajalna - tudibioloških izdelkov - bar in ponudba hitre prehrane, prostor za piknike,kurišča za kurjenje odprtega ognja, internet, televizija ...Dopust je mogoče preživeti tudi na ekološki kmetiji, skavti in taborniki pa se bodo najbolje počutili na ločenem in urejenem prostoru.

Hostel Pod Voglom z Depandanso Rodica stoji na eni najlepših lokacij, na južni obali bohinjskega jezera. Najbolj primeren kraj za mladinske, odrasle skupine, pa tudi posameznike, ki jim sproščeno vzdušje, aktivnosti, lepota in mir, nadomeščajo popoln komfort modernih hotelov. Sobe: hotel 15 sob, depandansa Rodica 32 sob Opremljenost sob depandansa: kopalnica, telefon, balkon Opremljenost sob hotel: 4 sobe kopalnica, ostale etažna kopalnica. Ponudba hotela: restavracija, terasa, shramba za smuči, lastna obala Ostalo: športni programi. Ponudba depandanse: shramba za smuči. V bližini: čolnarna, plaža. Posebnosti: športni center in ADRENALINSKI PARK pri hotelu! Ponudba za hotelske goste: shramba za smuči, lastna obala.

Hotel Stare – izjemna lokacija – Bohinjsko jezero Doživite čar Hotela Stare ob Bohinjskem jezeru – v alpskem raju. Tu se boste počutili kot doma in uživali v izjemnem razgledu, zato je Hotel Stare zares edinstvena izbira za počitnice v Sloveniji. Med oddihom v Bohinju lahko uživajte v pohodništvu, ribolovu, kolesarjenju, smučanju, se sprostite in počnete še marsikaj. Hotel Stare je v neokrnjeni naravi Triglavskega narodnega parka (v Julijskih Alpah). Stoji ob jezeru, ki ga obdajajo gozdovi in visoke gore. Razgled je čudovit. Naša posest je na varnem in udobnem kotičku brez prometa. Do obale jezera je samo 150 m, do smučišča pa 700 m. Okusite tradicionalno slovensko hrano iz ekološko pridelanih sestavin z okoliških kmetij in visokokakovostna slovenska vina. Več o Hotelu Stare

Mladinski hotel je urejen v obnovljeni značilni kraški domačiji, sestavljeni iz hiše in skednja, ki je zavarovana kot kulturni spomenik. Poleg osnovne ponudbe nočitev z zajtrkom, so gostom na voljo tudi čajna kuhinja z vso potrebno opremo in pripomočki za uporabo ter večnamenska dvorana, dostop do interneta, pralnica, veliko ograjeno dvorišče ter info točka z brošurami, spomniki in turističnimi in drugimi informacijami. Na dvorišču sta igrišči za nogomet in odbojko.

Hotel Golte, se nahaja v krajinskem parku Golte. Na 1410 metrih nadmorske višine je leta 2010 odprl svoja vrata najboljši gorski hotel v Sloveniji. Pozimi je hotel odličen zaradi neposredne povezanosti s smučiščem, saj vam omogoča praktično da odsmučate neposredno ''iz sobe'', medtem ko v poletni sezoni hotel gosti predvsem ljubitelje narave, aktivne športnike in poslovne goste. Hotel je specializirana pohodniška in kolesarska namestitev, saj so Golte z okolico prepredene z urejenimi kolesarskimi in pohodniškimi potmi. V sklopu hotela vam je na voljo konferenčna dvorana, čudovit wellness center in odlična kulinarična ponudba.

število sob: 6 apartmajev (24+12)število postelj: 24+12 dodatna ponudba: okrepčevalnica, organizacija izletov, posredovanje športnih programov, savna, trgovina z živili, parkirišče, otroško igrišče, prostor za piknike in kurjenje ognja ter presenečenje za ljubitelje kuhanja, park, pralnica, pranje avtomobilov, računalnik, internet, telefon, rent a bike, igrišče za odbojko na mivki, balinišče, umetna plezalna stenalokacija: nad reko Sočomožne aktivnosti v bližini: rafting, kajakaštvo, kolesarjenje, lov, ribolov, sprehodi, pohodništvo, alpinizem, konjeništvo, jadralno padalstvo

TERME SNOVIK so najvišje ležeče terme v Sloveniji. Terme ležijo v neokrnjenem naravnem okolju, obkrožene na eni strani s Kamniško Savinjskimi Alpami, na drugi strani pa s čudovitimi gozdovi. Gostom je na voljo 74 apartmajev in 31 dvoposteljni sob v hišicah na robu gozda – kot smo jih poimenovali. Standard vseh namestitev je 4 *, oprema pa je iz naravnih materialov. Izgradnja celotnega kompleksa je potekala v več fazah in danes obsega: • kompleks notranjih bazenov na 500 m2 površine • kompleks zunanjih bazenov s tobogani na 500 m2 površine • savne: finska, turška, ledena in bazenčki za knajpanje • 74 apartmajev in 31 sob kategorije 4* • rajski apartma za sladokusce • 2 seminarski sobi za do 45 udeležencev • restavracijo Potočka • zeliščni vrt z 50 različnimi zelišči in začimbami • urejena otroška igrišča • urejena parkirišča Visoko kakovostna termalna voda je naše osnovno bogastvo. Ker je brez primesi, bogata z magnezijem, kalcijem in koristnimi minerali, je odlična za pitje. Ministrstvo za zdravje je leta 2006 razglasilo termalno vodo za naravno zdravilno sredstvo. Voda dobro vpliva na kosti, kožo in prebavo. Naše kopališče je bilo več let zapored izbrano za naj kopališče in prejeli številna priznanja za urejeno okolje. Terme Snovik smo edino slovensko turistično podjetje, ki ima znak ECO Label – eko marjetica za energetsko prijazno ravnanje z okoljem. Naše poslovanje je urejeno po standardih kakovosti 9001 in 14001. Zelo uspešni smo pri varovanju narave in okolja: uporabljamo sončne kolektorje za dogrevanje vode, ogrevanje na bio maso, strogo ločevanje odpadkov tako v profesionalnem delu term kot v namestitvenem delu. Na ta način skušamo osveščati ne samo zaposlene in okolico, temveč tudi goste o pomembnosti varovanja okolja in trajnostnega razvoja.

Hotel se nahaja v središču mesteca Tolmin, ob obronku Triglavskega narodnega parka, kjer lahko uživate ob smaragdni reki Soči, ali izkoristite zdravilno reko Nadižo, za kopanje v njenih naravnih kopališčih.Hotel Dvorec ponuja oddih in sprostitev proč od vsakdanjega vrveža, vsakodnevnih obveznosti in stresa. Hkrati je hotel s svojo lego odlična izhodiščna točka za aktivno preživljanje prostega časa v neokrnjeni naravi. Je pravi raj za ljubitelje pohodništva, vodnih športov, padalce in zmajarje, kolesarsje, ribiče, motoriste ter druge. V hotelu Dvorec je 50 sob s 127 ležišči. Sobe so enoposteljne, dvoposteljne, troposteljne in družinske. Vse so preprosto, a prijetno urejene. Lahko se odločite za nočitev z zajtrkom, polpenzion ali polni penzion. Brezplačen brezžični internet je na voljo v vseh prostorih hotela.V hotelski kavarni si lahko privoščite dišečo lokalno praženo kavo. V restavraciji vam ponujamo lokalne in druge specialitete. V hotelu je družabni prostor, kolesarnica, letni vrt ter obokana grajska klet iz konca 17. stoletja, ki vas s svojim ambientom v trenutku popelje v srednjeveške čase. Velika konferenčna soba pa je primerna tudi za večje dogodke.Za goste je na voljo brezplačna uporaba brezžičnega interneta. Za hotelom pa je urejeno brezplačno parkirišče. Gostje imajo možnost nakupa ribiških dovolilnic, organiziramo pa lahko tudi voden ribolov.UrnikObratovalni čas hotela:vsak dan od 7.00 do 22.00Prihodi: od 14.00 do 22.00Odhodi: od 7.00 do 10.00Za drugačen urnik prihodov in odhodov nas gostje lahko kontaktirajo.

Hostel Idrija vam ponuja prenočišče v dvo-posteljnih, triposteljni ali štiri-posteljni sobi, za večje skupine pa imamo na razpolago tudi osem-posteljno sobo. Souporaba kopalnic in toaletnih prostorov. V hostlu vas časa brezplačna posteljnina in brisača, na razpolago imate brezplačno parkiranje in internet. Po predhodnem dogovoru imate na razpolago tudi zajtrk, kosilo in večerjo.

SOBE: 15/2 z možnostjo dodatnih ležišč LEŽIŠČA: 47 DODATNA OPREMA SOB: SAT TV, sušilec za lase, telefon RESTAVRACIJA: 40+20+20 PONUDBA: kletni prostor za zaključene družbe z možnostjo zabave (ples, živa glasba), organizacija seminarjev do 50 oseb, urejena prostorna garaža za kolesa in motorje, sušilna soba za obleke, mini fitnes, možnost najema vodičev za ribištvo, kolesarstvo, motoristične izlete, vodenje po ostankih Ι. svetovne vojne KULINARIČNE SPECIALITETE: lokalne, slovenske, mediteranske in balkanske jedi Ponujamo primorska domača vina in domača žganja.

Hotel Jelka na Pokljuki je nov moderno opremljen hotel, ki se nahaja v Triglavskem narodnem parku, na gorati planoti Pokljuka. Sonce, čist zrak, nizka relativna vlaga in znosno poletne temperature ter na nadmorska višina 1300 m so idelni pogoji za preživljanje aktivnega oddiha, kar Pokljuko uvršča med naravna zdravilišča. Hoja po gozdnih poteh, opazovanje živalskih in rastlinskih vrst, kolesarjenje ali v zimskem času smučanje in tek na smučeh, obiskovalcem nudi tako fizično, kakor tudi duševno kondicijo. V tem okolju vas pričakuje naš nov alpski hotel Jelka, z lastno restavracijo in ponudbo domače hrane. Gostom je na voljo 18 moderno opremljenih sob (3 sobe s francoskim ležiščem, 4 triposteljne sobe, 9 dvoposteljnih sob z možnostjo dodatnih ležišč in 2 skupinski sobi - več ležišč) s kopalnico in sanitarijami, brezžičnim internetom, LCD televizorji in telefonom. Ob restavraciji in ob modernih sobah, vam v hotelu s čudovitim pogledom na pokljuške gozdove, ponujamo tudi prostor za razne družinske in poslovne dogodke, poskrbljeno pa je tudi za sprostitev v savni. Na voljo sta dve, tipična finska ter infra rdeča savna. V poletnem času so ob hotelu na voljo tudi otroška igrala ter športno igršče. Hotel Jelka je le 15 kilometrov oddaljen od Bleda, z Bohinja pa do hotela potrebujete le 20 minut vožnje. Zato naj velja, dobrodošli pri nas, kjer vas navdihuje narava J.....

Šport hotel se nahaja na Pokljuki, v osrčju Triglavskega narodnega parka, nedaleč stran od Bleda in Bohinja in daleč stran od vsakdanjega dolinskega stresa in vsakdanjih skrbi. Hotel vam ponuja izbrano ponudbo tipičnih alpskih jedi v hotelski restavraciji, tudi s ponudbo malic in jedi na žlico. V Šport baru s prijetno teraso, pa vam poleg razgleda postreže s hladnimi in toplimi napitki ter energijskimi športnimi pijačami. V hotelu je na voljo večnamenski prostor - seminarska dvorana in hkrati telovadnica, kjer je tudi igralnica za otroke in plazma TV za predvajanje filmov.

We are FAMILY RUN buisness in Kranjska Gora. We are located 200m from city center, but it is perfect if you want to wake up and hear birds singing, eat a breakfast in peace, or go for a morning run. If you will need any informations about what to to, where to go you can ask us! We can even provide you a local guide for a day trip somewhere where just locals know. Yes thoose places are much more beautiful than turists spots! – Try it! Sounds good? Did you found a perfect B&B? We can offer big comfortable rooms in a house located 200m from city center of Kranjska Gora. Rooms are furnished in such way that you will fell comftorbal and relaxed. We will offer you a royal breakfast (If you have some wishes or disabilitys please let us know, we can provide lactose and gluten free breakfast as well) If you travel with a car, don't worry we will provide you a parking spot free. Even you are on holliday, you need internet connection? – No problem we have it! Our room: Room A Private bathroom(WC, shower, hair drier) 3-beds, and we can add 1 aditional bed, TV Balcony with a view on Julian Alps Room B Private bathroom(WC, shower, hair drier) 2-beds, and we can add 1 aditional bed, TV Balcony with a view on Karavanke. And at the end small tip, in the same house we also have a great cake and coffe shop, after a day full of activittys it is a perfect spot to rest on the back terase. We will do our best, to make your holidays one of the best until now.

Hotel Termal je namenjen gostom, ki si želijo na počitnicah odpočiti in narediti nekaj za svoje zdravje. Mnogo gostov Hotela Termal koristi storitve terapevtskega centra Thermalium, katerega storitve so povezane z močjo črne termomineralne vode. V hotelu sta zato cenjena mir in tišina, zato je hotelsko ozračje in vzdušje v 136 sobah sproščeno in pomirjajoče. Hotel ponuja številne vodene vadbe in programe za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. Notranji bazen ima dvigalo za gibalno ovirane. Vodni park Term 3000 - Moravskih toplic obsega doživljajski bazenski kompleks Terme 3000 in notranje in zunanje bazene hotelov. Črna termomineralna voda iz Term 3000 - Moravskih toplic blagodejno vpliva na kožo, raziskave pa so pokazale njeno učinkovanje pri lajšanju revmatičnih in drugih tegob. Doživljajski bazenski kompleks Terme 3000: · Raznolika ponudba bazenskih atrakcij: del doživljajskega parka so vodne atrakcije: divja reka z brzicami, vodno-zračni ležalniki, gejzirji, slapovi, vodne in zračne masaže, protitočno plavanje, plavalne steze, vodni tokovi, žvrkljajoče kopeli… V posebnem bazenu so dovoljeni tudi skoki v vodo z enega ali treh metrov. · Aqualoop - prvi tobogan na svetu s polnim obratom: najvišja točka Doživljajskega bazenskega kompleksa Terme 3000 je 22-metrski stolp z več tobogani. Daljše spuste omogočata tobogana dolžine 170 in 140 metrov z vizualnimi in zvočnimi efekti. Posebnost je eden najbolj spektakularnih toboganov daleč naokoli - Aqualoop, prvi tobogan na svetu s 360-stopinjskim obratom. Povprečna vožnja traja dobrih 7 sekund, kopalec pa pri tem doseže hitrosti do 80 kilometrov na uro. Aqualoop je četrti najhitrejši tobogan v Evropi. Še bolj pogumnim pa je na voljo tobogan Kamikaza s prostim padom. · Zabava za vso družino: v Doživljajskem bazenskem kompleksu Terme 3000 je dovolj prostora za malčke, najstnike, starše in stare starše. Starši in stari starši si lahko spočijejo pod krošnjami dreves z obilo naravne sence, saj je za otroke pripravljen animacijski program s Štrkom Vikijem Kopališko ponudbo dopolnjuje tudi raznolika ponudba gostinstva, športnih aktivnosti in wellnessa. Vodni park Term 3000 se vsako leto uvršča med najboljša velika slovenska termalna kopališča po oceni obiskovalcev.

Hotel Svoboda je osrednji objekt Talasa Strunjan. Primeren je za vse, ki želijo razkošje celotne ponudbe uživati "pod eno streho". V njem so bazeni z ogrevano morsko vodo, savne, fitnes soba, zdravstveni in fizioterapevtski center in sprostitveni Talaso center Salia. V samopostrežni restavraciji lahko izbirate med mediteransko obarvanimi jedmi.V hotelu je 119 prijetnih in udobnih sob - enoposteljne sobe imajo WC, tuš, sušilnik za lase, satelitsko TV, telefon, radio, mini bar in klimo - dvoposteljne sobe imajo enako opremo kot enoposteljne, nekatere tudi balkon ali teraso - dvoposteljne sobe superior imajo namesto tuša kad, so prostornejše, z balkonom in pogledom na soline - suite imajo locen dnevni in spalni prostor - za udobnejše pocutje gostov so v hotelu tudi trgovinica, aperitiv bar in klubski prostor.

Nudimo vam 15 - 20 ležišč v sobah prve kategorije s kopalnico, balkonom in TV SAT. V prijetni jedilnici vam po želji in izbiri postrežemo bogat zajtrk. Vila Romana leži 50m od smučišča in 100m od centra Kranjske Gore. Ponuja najlepši pogled na Julijske Alpe (Prisank, Razor, Vitranc).

Hotel Plesnik****: leži v srcu najlepše slovenske alpske doline, Logarske doline. Hotel povezuje moderni komfort s prijaznim ambientom podeželske hiše. Svojim gostom nudi 28 udobnih dvoposteljnih sob in 2 enoposteljni sobi. Vse sobe so opremljene s kopalnico (tuš oz. kad/WC), SAT-TV, telefon, večina je z balkonom. Možnost dodatnih ležišč za otroke. V restavraciji (možen tudi polni penzion, samopostrežni zajtrk, ostala obroka klasična postrežba ali bife, pri kosilu in večerji solatni bife), in lovski sobi boste lahko poskusili domače in mednarodne specialitete. V hotelu je tudi bazen, savna, vodna masaža, solarij, vse vrste ročnih masaž, aperitiv bar in terasa s čudovitim razgledom. Kongresni turizem: V objemu neokrnjene narave, v osrčju najlepše slovenske alpske doline, Logarske doline, bodo Vaša poslovna srečanja, izobraževanja, predstavitve ter konference dobile povsem nove razsežnosti. Tu, v sklopu Vile Palenk, je našla prostor tudi naša konferenčne dvorana. Konferenčna dvorana je klimatizirana, opremljena v modernem stilu, ki se prepleta s toplo domačnostjo. Sodobna avdio-video tehnika omogoča komunikacijo in prezentacije na vrhunskem nivoju. Dvorana je povezana s prostorom za odmore, ki z odprtim kaminom in krušno pečjo daje prostoru domač in prijazen navdih. Edinstveno naravno okolje, idiličen pogled na Kamniško - Savinjske Alpe, lahka dostopnost, obilo možnosti za šport in rekreacijo, so posebej primerni za motivacijska srečanja in team-building programe. Prosti čas: Krajinski park - Logarska dolina vam nudi številne možnosti za preživljanje prostega časa v naravi. Lahko se odpravite na izlete v spremstvu vodnika ali samostojno. Našteli vam bomo samo nekaj od možnosti, ki se vam ponujajo: izlet v Robanov in Matkov kot (citrarji), ogled Snežne jame, ogled Potočke zijalke in razstave, pot po Logarski z ogledom oglarske kope, ogled izvira Savinje in slapu Rinka, kolesarski izleti, izlet do izvira kisle vode po Panoramski cesti z razgledom na dolino, pohodi in vzponi na vrhove ter do planinskih koč (Okrešelj, Klemenča jama, Raduha, …).

V Šmarjeških Toplicah se nahaja najsodobnejše slovensko termalno zdravilišče, kjer skrbimo za vaše telo in dušo. V okrilju zelenih gozdov smo dali prednost predvsem sodobnim programom medicinskega wellnessa, ki izboljšujejo kakovost vašega življenja. V letu 2006 v hotelu Šmarjeta v celoti preurejene hotelske sobe so prostorne in klimatizirane, primerne tudi za daljše bivanje med oddihom ali zdravljenjem. - V hotelu je 100 prostornih in udobnih sob- vse sobe imajo WC, tuš, sušilnik za lase, SAT TV, radio z budilko, mini bar, sef in telefon- vse so klimatizirane, nekatere imajo tudi balkon- enoposteljne sobe imajo francoska ležišča (160 cm) - več udobja nudijo zahtevnejšim gostom suite in apartmaji.

Novo zgrajen hotel Bolfenk*** je del apartmajskega naselja Bolfenk, na nadmorski višini 1050 m. Hotel se ponaša z 20 nadstandardnimi sobami, ki so opremljene z mini kuhinjo, kopalnico, balkonom, kabelsko TV, telefonom, (tuš, WC, fen). V hotelu je velika restavracija, manjša sončna terasa, klubska soba, manjša predavalnica. Urejeno je tudi parkirišče.

število sob: 14/2, 5/3 število postelj: 43 dodatna oprema sob: SAT TV, telefon, priključek za internet, fen sedeži v restavracijah: 60 + 15 konferenčne možnosti: 40 kulinarične specialitete: sladkovodne ribe, vegetarijanska hrana, lokalne specialitete, odličen izbor domačih vin. Letni vrt poleti ponuja večerjo na prostem v idiličnem okolju. dodatna ponudba: raznovrstne masaže, finska savna, infra savna, jacuzzi, skupni prostor za goste z vso avdio-video opremo, telovadnica, organiziranje team-buildingov, priprave športnikov, organizacija različnih športno-kulturno-zabavnih prireditev, parkirišče, parkirišče za kolesa in motorje. lokacija: na sotočju rek Soče in Idrijce možne aktivnosti v bližini: sprehodi, kolesarjenje, čolnarjenje, kajakaštvo, soteskanje, rafting, lov, ribolov, padalstvo, zmajarstvo, jahanje, v neposredni bližini športna dvorana s fitnesom.

Hotel Radin z 291 sobami je osrednji hotel Zdravilišča Radenci, ki goste pričakuje ob bogatih izvirih mineralne vode, v zeleni pokrajini žitnih polj in vinorodnih gričev ob reki Muri. Zdraviliški turizem in aktivni oddih gresta v Hotelu Radin z roko v roki, kar privablja tudi številne kongresne goste, ki si lahko v prostem času naberejo novih moči v tem uglednem slovenskem zdravilišču. Kopališče Zdravilišča Radenci se razprostira na skupaj 1.460 m2 vodnih površin z 10 različnimi in med seboj povezanimi bazeni s termalno in navadno ogrevano vodo, kjer lahko gosti nabirajo plavalne kilometre, v posebnih kopelih pa se lahko prepustijo svetovno znanim zdravilnim mehurčkom radenske mineralne vode z blagodejnimi učinki na srce in ožilje. Bazenski kompleks v Zdravilišču Radenci obsega notranji plavalni bazen z navadno vodo, notranji in zunanji termalni bazen s termomineralno vodo, notranji bazen s toplimi vrelci do 37 ℃, čofotalnike za otroke z navadno in termalno vodo, bazen za knajpanje s hladno vodo, slapove, pod- in nadvodne masaže in atraktivno deročo reko. Bazenski kompleks Zdravilišča Radenci se po ocenah obiskovalcev slovenskih kopališč v vseslovenski akciji naj kopališče uvršča med najbolj priljubljene bazene v svoji kategoriji.

Hotel se nahaja na 1050 m nadmorske višine, v hotelsko apartmajskem naselju Bolfenk na področju Bolfenk na Mariborskem Pohorju. Dostop do hotela je z avtomobilom ali avtobusom iz smeri Hoč. Novi hotel ima 28 sob. Gostu je na razpolago tudi velika seminarska dvorana, ki sprejme do 120 udeležencev in se po potrebi lahko pregradi na tri manjše dvorane oz. v restavracijo. Hotel je v zimskem času namenjen predvsem mladinskemu turizmu in več članskim družinam, medtem ko v poletnem času pričakuje predvsem športnike na pripravah, kolesarje in družine. Hotel je od gorskega wellness centra Bolfenk – Hiše dobrega počutja oddaljen le 20 m in ima zagotovljeno parkirišče ter prostor za smučarsko opremo in kolesa.

Vabimo vas v mirno idilično okolje na obrobju Pohorja. Nudimo vam nočitve s čudovitim zajtrkom po zelo ugodnih cenah v 17 lepo opremljenih sobah in apartmaju. Sobe so opremljene s TWC, kabelsko TV, direktnim telefonom, mini barom in internetom. Imamo klubski prostor, kjer se lahko ob dobri pijači prijetno družite. Ob lepem vremenu lahko posedite na naši terasi, ki ponuja prekrasen pogled na Pohorje. Imamo ograjen parkirni prostor. Mogoče boste našli kaj zase med ugodnimi paketi, ki jih ponujamo, vsekakor pa vam bomo z veseljem svetovali, kako najlepše preživeti čas vašega bivanja pri nas.

število sob: 14/2, 5/3 število postelj: 43 dodatna oprema sob: SAT TV, telefon, wireless, fen sedeži v restavracijah: 60 + 15 konferenčne možnosti: 40 kulinarične specialitete: sladkovodne ribe, vegetarijanska hrana, lokalne specialitete, odličen izbor domačih vin. Letni vrt poleti ponuja večerjo na prostem v idiličnem okolju. dodatna ponudba: raznovrstne masaže, finska savna, infra savna, jacuzzi, skupni prostor za goste z vso avdio-video opremo, telovadnica, organiziranje team-buildingov, priprave športnikov, organizacija različnih športno-kulturno-zabavnih prireditev, parkirišče, parkirišče za kolesa in motorje. lokacija: na sotočju rek Soče in Idrijce možne aktivnosti v bližini: sprehodi, kolesarjenje, čolnarjenje, kajakaštvo, soteskanje, rafting, lov, ribolov, padalstvo, zmajarstvo, jahanje, v neposredni bližini športna dvorana s fitnesom.

Grand Hotel Primus je srednje velik hotel s 119 sobami, ki je ime dobil po slavnem rimskem vojskovodji Marku Antoniju Primusu, ki je ime najstarejšega slovenskega mesta Ptuja prvi ponesel v svet. Pridih bogate rimske preteklosti mesta je mogoče čutiti na vsakem koraku – gostje hotela se lahko sprostijo v wellness centru rimskega stila ali razvajajo s kulinaričnimi dobrotami, katerih recepti segajo v daljno preteklost. Drugemu tipu uživačev je namenjeno Golf igrišče Ptuj. Rimski pridih preveva tudi kongresne storitve. Ob hotelu se nahaja velik termalni vodni park z olimpijskim bazenom za male in velike uživače. Kopanje v slogu rimskih osvajalcev Pred več kot dva tisoč leti so že Stari Rimljani okušali blagodejnost rimskih kopališč in prav ta uživaški duh antičnega Rima še danes privablja v Terme Ptuj. Rimski hedonizem goste spremlja tudi v priljubljenem Termalnem parku Term Ptuj in v hotelskem bazenskem kompleksu Vespasianus, kjer je mogoče uživati v blagodejnih učinkih ptujskih termalnih vrelcev. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. Prav zato vodni park Term Ptuj pogosto obiskujejo športniki. Bazenski predel Vespasianus je sestavni del razkošnega wellness centra Valens Augusta v Termalnem parku Term Ptuj. Obsega velik bazen z zunanjim izhodom, otroški bazen in dva whirpoola. Gostje hotela imajo neomejen vstop v hotelske bazene in v Termalni park Term Ptuj, kjer so v celovito kopališko ponudbo vključene tudi savne.

- prijeten, manjši hotel s *** zvezdicami - hotel družinskega tipa, zgrajen v alpskem stilu - kuhinja je znana po izvirnih domačih jedeh in ZELO dobri hrani - ob vznožju Kam. Savinjskih Alp - 906 m - 70 ležišč, 80 sedežev - aktivni dopust - sejna soba za 30 oseb - alpska klima, ki posebno blagodejno vpliva na očesne in živčne bolezni

Hotel Park se nahaja v središču Bleda ob obali Blejskega jezera. Privablja goste, ki si želijo aktivnih počitnic, saj okolica ponuja nešteto možnosti za aktivno preživljanje časa v naravi. Hotel ima certifikat kolesarjem in pohodnikom prijaznega hotela. Restavracija in kavarna Park v sklopu hotela je dom originalne blejske kremne rezine, priljubljene sladice, po kateri slovi Bled daleč naokoli. Hotel Park je z 217 sobami in suitami največji hotel na Bledu.

Otočec, ki je znan po enem najbolj romantičnih gradov na svetu in njegovi prelepi okolici, je gotovo pravi kraj za sprostitev, zabavo in počitek. Na voljo sta vam hotela Grad***** in Šport****, v okviru slednjega pa tudi dvoposteljni bungalovi na obrobju gozdne jase in motelski del kompleksa. Odlične kulinarične dobrote boste lahko preizkusili ob vrhunskem vinu, pridelanem na bogatih vinorodnih območjih Dolenjske in Bele Krajine.

Le 15 minut vožnje iz Ljubljane, ob avtocesti Ljubljana-Zagreb, vas čaka zelena oaza udobja; sodoben hotel s štirimi zvezdicami. Kongo vam nudi udoben počitek v 39 sobah s skupno 76 ležišči in luksuzno opremljenim apartmajem. Sobe so okusno opremljene s svetlim lesenim pohištvom. Vse sobe imajo nastavljivo klimatsko napravo, TV z ravnim zaslonom ter kopalnico s sušilcem za lase. Na voljo je brezplačna brezžična interneta povezava ter copati za enkratno uporabo (na zahtevo gosta). Nekatere sobe imajo balkon. V hotelu se nahaja tudi restavracija, kjer se lahko prepustite gurmanskim užitkom, ki jih ponuja tradicionalna slovenska kuhinja, pester izbor mednarodnih in morskih jedi ter balkanske specialitete. Gostom je na razpolago veliko brezplačno parkirišče. Spalnica: garderoba/omara, pisalna miza Razgled: pogled na zelenico Na prostem: vrtne terase, zelenica/prostor za piknike, poroke Dejavnosti: casino, pohodništvo, kolesarjenje, tek, ribolov Medijska in tehnološka oprema: IP- TV (z ravnim zaslonom), telefon Hrana in pijača: plačljiv mini bar, zajtrk v sobi, restavracija, meni za posebne diete (na zahtevo) Internet: BREZPLAČNA brezžična internetna povezava, žični internetni dostop Parkiranje: BREZPLAČNO parkirišče (rezervacija ni potrebna) Storitve: 24-urna recepcija, postrežba v sobi, najem vozil, storitev prevoza (z doplačilom), letališki prevoz (z doplačilom), organizacija izletov, shramba za prtljago, bankomat, čiščenje čevljev, prostori za sestanke in pogostitve, faks / fotokopiranje, poročni apartma, storitev bujenja, storitev likanja Splošno: sef, sobe za nekadilce, prilagojeno invalidnim gostom, ogrevanje, prepovedano kajenje v vseh prostorih, klimatizirano, lesena tla/ parket

Best Western Hotel Kranjska Gora **** je le streljaj od središča Kranjske Gore, varno umaknjen med gozdove in smučišča Vitranca. Tukaj se srečujejo narava in udobje, izbran okus in sodobnost, tradicija in utrip svetovljanstva. Best Western Hotel Kranjska Gora **** je privlačen v vseh letnih časih , gostu se vedno odpirajo široke možnosti za zabavo, počitek in rekreacijo. Bazen in savne, osvetljena tenis igrišča, prijetne sobe, predvsem pa prijaznost osebja gostu pustijo lep spomin. Hotelska restavracija, kjer vlada domače vzdušje, je znana daleč naokrog. Izbrana skupina kuharjev vam v vsakem trenutku pričara svečano razpoloženje z odlično kulinariko in pestro izbiro odličnih slovenskih vin. Za izvedbo poslovnih srečanj, posvetov in seminarjev nudi Best Western Hotel Kranjska Gora **** sejne dvorane s sodobno opremo (LCD projektor, računalniška oprema, priključki na Internet, grafoskopi, TV in video).

Pekarna ima zgodovino! Pred dobrimi 100 leti jo je zgradila avstro-ogrska vojska, za potrebe peke kruha, danes pa je celoten kompleks središče mladinskega kulturnega dogajanja v Mariboru. Del tega je tudi lepo obnovljen hostel. Leži med centrom Maribora in zelenim Pohorjem, je svetel, mladosten, čist in prostoren. V veliki jedilnici, udobnem družabnem prostoru in simpatični leseni terasi boste spoznavali druge popotnike, seminarske sobe pa bodo prišle prav pri aktivnostih večjih zaključenih skupin. Goste čaka 7 lično opremljenih 4-posteljnih sob, ki si delijo sanitarije in prostorno leseno teraso. Obroke si lahko pripravite v skupni kuhinji z veliko jedilnico, internetnim kotičkom in televizorjem. Če želite nekoliko več zasebnosti, lahko izbirate tudi med apartmaji (za 2-4 osebe) z lastno kuhinjo in kopalnico ter garsonjerami (za 1-2 osebi), ki imajo po vrhu še svojo teraso. Druženju je namenjen udoben klubski prostor s televizijo, na razpolago vam je pralnica s sušilnico, brezplačno si lahko izposodite kolesa. Za potrebe predstavitev, predavanj ali konferenčne dejavnosti lahko najamete dve sodobno opremljeni seminarski sobi. Hostel Pekarna leži praktično v centru Maribora, nedaleč od Lenta, kjer se odvija vsakoletni glasbeno-kulturni festival. Hkrati ste od neokrnjene narave oddaljeni le streljaj. Smučišče je povsem zraven, v obširnih pohorskih gozdovih pa si boste prečistili pljuča. Možnosti za kolesarjenje in pohodništvo so neomejene. Skratka, Pekarna je prijeten in miren hostel, primeren tako za družbe mladostnikov, družine z otroki ter popotnike zrelih let.

Hotel Cerkno is one of those hotels that invites you with its soul. Beneath the excellent service, food and personel there is always present that special feeling that you are at home. It is not one of the hotels that give you a feeling that you are just another guest. We will prepare you international or local food, if you are international or local food, if you are on diet, do not worry we can prepare you also a delicious diet meal.

Hotel Belllevue na Mariborskem Pohorju je prijeten hotel, ki privablja goste z zanimivo in domiselno ponudbo, skozi vse leto. Hotel Bellevue nudi svojim gostom nastanitev v: - 42 dvoposteljnih sobah - 4 apartmajih za 6 oseb (APP 6) - 4 apartmaji za 4 osebe (APP 4) Za sprošujoča doživetja hotelskih in zunanjih gostov je poskrbljeno v čudovitem ambientu pohorskega wellness-a Bellevue, kjer je na voljo bogata ponudba savn: - aroma parne kopeli - turški savni - ekstremna finska savna - cromoterapevtska savna - laconium - blaga savna - tuši presenečenja Za nego in sprostitev je poskrbljeno z masažami in razvajanjem v dvoje v Ciprošu. Hotel Bellevue nudi svojim gostom gostinske storitve v: - restavraciji Rosika ( 80 sedežev) - Kamin soba ( 72 sedežev) - '' Hoja bar'' (60 sedežev) - na hotelski terasi (80-100 sedežev) Poslovnim srečanjem sta namenjeni dve predavalnici: - soba Bellevue (60 - 80 oseb) - soba Jerebika (20-40 oseb)

V osrčju Slovenske Istre, v vasi Truške, le 15 minut vožnje iz centra Kopra, lahko preživite prav posebno doživetje in oddih s prenočitvijo v Hiškah slovenske Istre. Hiške se nahajajo sredi vinograda s prečudovitim razgledom na koprski oz. tržaški zaliv. Hiške se ponašajo z značilno istrsko arhitekturo in originalnim istrskim pohištvom iz konca 19. in začetka 20. stoletja. Gostje hišk si lahko sami naberejo zelišča, sezonsko zelenjavo in sadje, ki se nahaja pred vsako hiško, prav tako imajo na voljo ognjišče za večerno druženje ob dobrem kozarcu refoška. Vsaka hiška v svoji notranjosti skriva tudi zgodovino slovenske Istre in zgodbe Šavrink. Ponudba - »Domači zajtrk« sestavljen iz sveže doma pečenega kruha iz ekološko pridelane moke, domače marmelade, domačih jajc, domačega sira in salame ter sveže sezonske zelenjave in sadja, ostalo po dogovoru. Dostavljen v ličnih košaricah ob dogovorjeni uri pred vašo Hiško. - V bližnji družinski okrepčevalnici lahko okusite lokalne tipične jedi, kot so istrski fuži, šparglji, domač istrski pršut… - Urejen kotiček istrskih dobrot, kjer lahko nakupite vina lokalnih istrskih vinarjev, ekstra deviška oljčna olja in ostale dobrote. Aktivnosti - Oddih si lahko privoščite na številnih slovenskih plažah, prva urejena se nahaja v Kopru, 12 km od Hišk slovenske Istre in je skozi sezono brezplačna. - Če želite pobližje spoznati kulturo, naravo in tradicijo slovenske Istre nudi naša okolica številne možnosti, od urejenih sprehajalnih poti, obisk vinskih kleti, iskanje pozabljenih vasic in skritih naravnih kotičkov, nabiranje sezonskega sadja v našem sadovnjaku ali sveže zelenjave na našem vrtu; ter po dogovoru organiziramo aktivnosti, kot je obiranje oljk in trgatev. V poletnih mesecih se lahko udeležite tudi tradicionalnih vaških veselic oz. šagre. Če želite slovensko Istro in njene lepote spoznati podrobneje, vas lahko vodimo, saj imamo licenco za lokalnega turističnega vodnika v občinah Koper, Izola in Piran ter organiziramo tudi prevoz. Lahko pa se enostavno prepustite soncu na naši terasi uživate ob čudovitem pogledu na tržaški zaliv in se naužijete svežega zraka.

Apartmaji se nahajajo na lepi in mirni lokaciji v Ratečah pri Kranjski Gori. Apartmaji imajo vso opremo: kuhinjska posoda, pribor, hladilnik, kuhinjske krpe, posteljnina, brisače, kabelska TV, dostop na internet @, itd. Apartmajem pripada pokrito parkirišče, velik vrt in prostor za spravilo koles in smuči.

Kamp leži v neokrnjeni naravi na slovensko-hrvaški meji, ob reki Kolpi, eni najčistejših slovenskih rek. Zanj lahko mirno rečemo, da je pravšnje mesto za sprostitev in užitek. Kolpa se namreč poleti prijetno ogreje, tako da jo obiskovalci izkoristijo za vodne dejavnosti. Poleg tega jo imajo radi ribiči. Standardno ponudbo kampa - novost je najem mobilne hišice - dopolnjuje prijetna restavracija z letnim vrtom, kjer se gostje lahko dogovorijo za obroke hrane, v kampu pa so na voljo še urejeno otroško igrišče, mize za namizni tenis, igrišča za odbojko na mivki, košarko, mini golf in mali nogomet. Blizu sta športno letališče in ribnik, okolica pa je idealna za pohodništvo in kolesarske ture. V kampu gostje dobijo informacije o možnosti izletov, na katerih spoznajo lepote Bele krajine in reke Kolpe

Skrbno vzdrževan družinski hotel leži v širšem središču Maribora, ob prireditvenem centru Dvorana Tabor in teniškem središču. Ponujamo sodobno opremljene sobe, restavracijo, klubski sobi, tri sejne sobe in hrambo smuči ter koles. Skupine, športnike in stalne goste razveseljujemo s posebnimi ugodnostmi.

Terme Olimia v Podčetrtku je kraj, ki živi v sozvočju z neokrnjeno naravo, blagodejno zdravilno vodo in prijaznimi ljudmi. Valovita pokrajina, kjer je doma večstoletna tradicija zdravilstva in najstarejša lekarna v Sloveniji, je vir neskončnega življenja in vitalnosti. Pri nas vam v harmoničnem sožitju narave, znanja in vode ponujamo zatočišče za vaše telo in duha. Kamp Natura*****, v Termah Olimia leži ob Termalnem parku Aqualuna, nedaleč stran ob Wellness centra Termalija in luksuznega Wellnessa Orhidelia, ponuja 110 urejenih prostorov za kampiranje (prikolice, šotori, avtodomi, stalne počitniške hišice). Gostom na voljo: sanitarni objekti; restavracija, trgovina; prostor za pranje avtomobilov, Termalni park Aqualuna, na območju Termalnega parka Aqualuna je gostom omogočena brezplačna uporaba interneta, elektrika, voda, sanitarno napajalni vozel za avtodome. Kamp je odprt od 27. aprila do 15. oktobra. Vstopite v svet Term Olimia in doživite prerojeno življenje!

Hotel Sport nudi namestitve v popolnoma obnovljenem hotelu s tremi zvezdicami. Namestitvenih kapacitet ima skupno 125. Stoji v centru Postojne in je le cca. 1km oddaljen od Postojnske jame. Možnosti za aktivno preživljanje prostega časa v Postojni, njeni bližnji in daljni okolici ne zmanjka, saj ponuja pestro izbiro naravnih in kulturnih znamenitosti, rekreativnih in športnih aktivnosti, spoznavanja posebnosti notranjske in kraške pokrajine, kot tudi pokušanje gurmanskih specialitet. Hotel je opremljen in dekoriran v starem stilu, kakršen je bil v svojih nekdanjih dnevih slave, kar doprinese k prijetnem in domačem počutju, medtem ko so sobe preproste, vendar še vedno dovolj udobne za počitek po napornem dnevu. Večina sob razpolaga z brezplačnim internetnim priključkom (LAN in brezžični). Specializiran je za kolesarje (edini kolesarski hotel s 5 zvezdicami v Sloveniji), kar pomeni, da je v njegovi ponudbi vse potrebno za kolesarje ( nadzorovana hramba koles, 20 nadstandardnih gorskih koles slovenske znamke Cult za sposojo, vodeni kolesarski izleti po MTB parku Notranjska – najem vodiča, GPS-a ali nakup vodniške knjižice ali karte, primerna prehrana,…). Nudimo vam tudi aktivne počitniške pakete, v katerih so kombinirani kolesarski izleti, alternativno jamarstvo in pohodništvo. Za starejše so primerni vodeni izleti po Notranjski, opazovanje divjih živali, safari izleti in ribarjenje. V zimskem času je hotel primeren za razne seminarje, predstavitve in konference saj razpolaga z dvorano s 100 sedišči, s vso tehnično opremo in manjšo sejno sobo. Mansardni konferenčni prostori vlivajo posebno pozitivno energijo. Možne so tudi razne oblike povezav z incentivi (orientacija, jamarstvo, pohodništvo,…). Cena nočitev: 15 - 40 EUR/osebo

Hostel M se nahaja na desnem bregu reke Drave v mirnem in urejenem okolju, polnim zelenja z urejenim parkiriščem, igriščem za odbojko in košarko. Nudimo vam prenočišče v enoposteljnih in dvoposteljnih sobah s kopalnico in družinskih apartmajih za dvema dvoposteljnima sobama in kopalnico.

Popularne lendavske toplice so znane daleč naokrog po parafinski termomineralni vodi. Lendavska termalna voda ima blagodejne učinke na tegobe gibalnega sistema. Kopanje v njej je priljubljeno med seniorji in športniki, ki aktivnost na prostem zaključijo v objemu te edinstvene parafinske vode. Kopališče Term Lendava sestavlja več bazenov, 50-metrski olimpijski bazen z navadno, večina ostalih pa s termalno vodo. Kopanje je mogoče v zunanjih ali notranjih bazenih. V Termah Lendava se na več kot 1.800 m2 vodnih površinah razteza osem bazenov različnih oblik in velikosti: zimsko letni bazen, termalni bazen »grozd«, olimpijski bazen s toboganom in drčo, otroški bazen ter notranji bazeni. K aktivnim vodnim doživetjem prispevajo vodni efekti, hitra reka, podvodne masaže, gejzir in vodni slap. Ob petkih in sobotah je mogoče nočno kopanje. Hotel Lipa je srednje velik hotel s 120 sobami in pristno gostoljubnim in prijaznim osebjem. Osebni odnos osebja ustvarja sproščeno vzdušje za oddih z družino ali v dvoje. Lipa je tudi kolesarjem in pohodnikom prijazen hotel, v njegovi okolici pa bodo uživali tako rekreativni kot bolj izkušeni kolesarji. Posebnost Term Lendava je njihova termalna parafinska voda, ki je ni nikjer drugje v Evropi. Gostje hotela lahko njene učinke poizkusijo v bazenih ali skozi zdravstvene in wellness storitve ter kozmetiko na njeni osnovi.

Ekološko usmerjen Camping Bled leži ob vznožju Julijskih Alp neposredno ob Blejskem jezeru. Uvrščen je v najvišjo kategorijo kampov, saj njegova oprema gostom zagotavlja udobje in visoko kakovost bivanja. Posebno prijazen je do družin z otroki in primeren za vse, ki si želijo aktivnih počitnic. Kamp ima certifikat kolesarjem prijazen kamp, v kampu pa so dobrodošli tudi hišni ljubljenčki. Posebnost Campinga Bled kot alpskega kampa je zimsko kampiranje. Na voljo so prostori za kampiranje z električnim priključkom, sanitarni objekti so prijetno ogrevani. Organizirano je dnevno polnjenje plinskih jeklenk. V primeru močnega sneženja so vse ceste in prostori za kampiranje dnevno očiščeni. Zimsko kampiranje omogočajo tudi glamping kapacitete.

The Best Western Premier hotel Slon se nahaja v osrčju mesta Ljubljane. Do starega mestnega jedra, Ljubljanskega gradu, glavne živilske tržnice in drugih mestnih znamenitosti, je le nekaj minut hoda. V hotelu je na voljo 168 sob. Nedavno smo prenovili dvoposteljne in deluxe sobe ter apartmaje. Poleg nove dekoracije smo sobam dodali LCD televizorje z DVD predvajalniki, novo linijo kozmetike, vrhunske kopalne plašče in brisače ipd. Nepozabno doživetje bo gostom pričaral nov posteljni koncept Sweet Dreams, ki ga sestavljajo nove vzmetnice, pregrinjala in vzglavnik, prekriti s posteljnino iz najfinejšega egipčanskega bombaža. V vsaki sobi je na voljo Izbor vzglavnikov (Pillow Menu). Še posebej udobno je v deluxe sobah in suitah, saj poleg L'Occitane kozmetike gostje uživajo tudi v odejah polnjenih z gosjim puhom ter posteljnino iz najkvalitetnejšega svilnatega bombaža, odišavljeno z vonjem sivke. Nedavno smo končali tudi prenovo seminarskih dvoran, ki so tako pridobile svežo in modno podobo. Novo, udobno pohištvo, lestenci ter nove barve tekstila ustvarjajo prijeten ambient, ki ga dopolnjuje postrežba Illy kave med odmori. Najnovejša tehnična podpora omogoča kakovostno organizacijo tudi zahtevnejših dogodkov. Vsem gostom je na voljo brezplačni obisk savne in fitnesa, brezplačna uporaba WiFi, ob prihodu pa prejmejo voucher za Happy Hour v Loungu Slon. Hotel tudi slovi po svoji odlični kuhinji. V atraktivnem ambientu Restavracije in Lounge-a Slon lahko ob pogledu na glavne mestne ulice, uživate v sodobnih mediteranskih in mednarodnih jedeh, kot tudi ob kozarcu vrhunskega vina. Restavracija je v decembru prejela znak kakovosti Zavoda za turizem Ljubljana, saj je bila ocenjena kot najboljša restavracija z mednarodno ponudbo v mestu. V treh hotelskih restavracijah pripravljamo tudi delovne zajtrke, poslovna kosila in gala večerje, sprejeme ter zabave. Hotel Slon ostaja hiša z več kot 450-letno tradicijo, ki na elitni lokaciji svoje goste razvaja s prijetno namestitvijo in odlično kulinariko.

Odlična lokacija hotela, nahaja se v samem središču mesta Kranj, vam omogoča hiter dostop do letališča (7 km), glavnega mesta Ljubljana (25km), smučarskega središča Krvavec (17 km), turističnega centra Bled (29 km), poslovnega in športnega okolja v Kranju. Hotel Creina je bil zgrajen leta 1970 po načrtih arhitekta prof. Edvarda Ravnikarja kot eno njegovih avtorskih del. Razglašen je bil za zgodovinsko-kulturni spomenik. Danes je v hotelu Creina 87 sob (poleg klasičnih sob tudi dva apartmaja in sobe, prilagojene invalidom) s kopalnico, telefonom, minibarom in TV. V sobah boste lahko uporabljali hotelski digitalni interaktivni sistem - HDIS . HDIS omogoča dostop do TV programov, plačljivih filmov, glasbe, interneta, elektronske pošte, koristnih informacij o hotelu in okolici, pregled računa in individualne informacije. Pred hotelom Creina je veliko, urejeno parkirišče. Za hotelske goste je parkiranje brezplačno! TIPI SOB: enoposteljna z navadno posteljo, enoposteljna s francosko posteljo, dvoposteljna s francosko posteljo in dodatnim ležiščem, dvoposteljna (zakonsko ležišče, twin), dvoposteljna z dodatnim ležiščem, soba, prilagojena invalidom z navadno posteljo in dodatnim ležiščem, apartma standard in apartma DE LUX

Na odlični lokaciji v Brežicah v zelenem osrčju mesta se nahaja Mladinski hotel Brežice- MC Hostel Brežice, kjer vam ponujamo prenočišča s pogledom na mestni park, v neposredni bližini pa se nahaja tudi Grad Brežice in biserno sotočje rek Krke in Save. Apartmaji in sobe so opremljeni v modernem stilu in tako je na voljo 17 sob, od tega 3 apartmaji, 4 šest-posteljne sobe in 10 dvoposteljnih sob. Apartmaji imajo lastno kopalnico in sušilnik za lase, ostale sobe imajo v vsakem nadstropju skupne tuše, kopalnico, wc-je. Hostel ponuja tudi dodatna ležišča, tako lahko simultano sprejme 71 ljudi. MC Hostel Brežice je integralni del Mladinskega centra Brežice in hkrati s prenočitvenimi kapacitetami ponuja bogat kulturni, izobraževalni, športni program in zabavo. V sodelovanju z lokalnimi ponudniki vam ponujamo različne dodatne aktivnosti in doživetja, kot na primer paintball, padalstvo ali karting. Hkrati lahko najamete kolo in greste odkrivati naravne lepote posavske regije, ali igrate družabne športe v naši športni dvorani in zunanjem igrišču, dan pa si lahko tudi popestrite z igrivimi vodnimi parki v Termah Čatež. Če planirate poslovno srečanje, delavnice ali seminarje, lahko koristite naše moderne kapacitete v poslovne namene: sejno sobo, ovalno sobo, učilnice, računalnico ali večnamensko dvorano z odrom, vsi prostori pa so opremljeni z vrhunsko tehnično opremo. V MC Klubu se lahko razvajate z odlično kavo in širokim izborom pijač in prigrizkov. Čudovite vonje pomladi ali poletnega jutra lahko začutite na hotelski zunanji terasi ali pa ob glasbi in kavici v klubskem družabnem prostoru. V klubskih prostorih vam je na voljo dnevno domače in tuje časopisje, družabne igre, ter 10 računalnikov z brezplačnim dostopom do interneta, če pa imate s seboj svoj prenosni računalnik vam omogočamo brezžični dostop. Zvečer MC Klub ponuja družabne večere ob raznolikih tematskih večerih, koncertih. D.J. večerih ali predstavah lokalnih ali mednarodnih umetnikov. Če razmišljate o prijetnem in sproščenem oddihu v naravi, aktivnih rekreacijskih doživetjih ali o poslovnem srečanju nas kontaktirajte in pomagali vam bomo pripraviti poseben paket samo za vas! Brezplačno: - dostop do interneta, - klimatizirana soba, - posteljnina, copati, - welcome darilce, - brezplačni zemljevid Brežic, trim stez, - brezplačni večjezični slovarček za na pot, - dnevno časopisje (4 jezično), - Tv v skupnih prostorih, - parkirni prostor. Dodatno: - možnost pranja perila v pralnici, - možnost najema sefa, - možnost najema koles, - možnost športne masaže, - možnost uporabe notranjih prostorov (športna dvorana, večnamenska koncertna dvorana, 4 učilnice, sejna soba, igralnica), - možnost športne rekreacije, - možnost najema turističnega vodnika, - možnost adrenalinskih doživetij, - možnost preživljanja šole v naravi, - možnost zabave v klubskem prostoru. Informacije o lokaciji: oddaljenost od letališča Zagreb - 26 km oddaljenost od Term Čatež - 1,5 km oddaljenost od železniške postaje - 800 m oddaljenost od najbližje trgovine - 100 m

Hotel Sabotin se nahaja v Solkanu, v dvorcu iz začetka 20. stoletja. Je odlično izhodišče za raziskovanje okoliških hribov in gozdov. Sprehod ali vožnja s kolesom sta odlična za poživitev, vendar pa so na voljo tudi drugi razburljivi športi, kot so rafting, jadralno padalstvo in smučanje. V hotelski restavraciji s čudovitim zunanjim vrtom pripravljajo sredozemske jedi, pice in ponujajo bogat izbor vin. Od ponedeljka do petka nudijo tudi malice in kosila po ugodni ceni. Kratek opis hotela: • 63 sob in 1 soba primerna za invalide (3 ležišča) • bar in restavracija z jedmi po naročilu in bogato izbiro pic • vse sobe so opremljene s klimo, satelitsko TV, telefonom, kopalnico s tušem, sušilnikom za lase • brezplačen dostop do brezžičnega interneta (Wi-Fi) po celem hotelu • brezplačno parkirišče pred hotelom • možnost najema koles • ponudba masaž • prostor za sestanke, predstavitve • male živali dovoljene Splošne informacije in ugodnosti za goste hotela • brezplačen vstop v Hitove igralnice (Perla, Park, igralni salon Casinò Drive-in) • organiziran prevoz do Perle, Parka in igralnega salona Casinò Drive-in. Vozovnica: 2 € • 20 % popusta na vstop v bazen in savno v Center dobrega počutja Spa Perla • 10 % popusta na masaže v hotelu • v bližini hotela (7 km) je Športni center Hit z igrišči za tenis, squash, badminton, košarko in nogomet. V njem pa se nahajajo tudi fitnes center, prostor za vadbo aerobike. • tik pod hotelom je kajakaška proga

Nadmorska višina: 780 m Velikost kmetije: 45 ha Informacije o obratovanju: 1.1. – 31.12. Sobe: 10/2 Število sedežev: 50 Možen dostop z avtobusom Koroševo kmetijo na gricku je videti dalec naokrog. Le streljaj je oddaljena od avstrijske meje. V lepem vremenu je z nje cudovit pogled na bližnje in daljne planine: Peca, Obir, Smrekovec, Uršlja gora.»V naši kuhinji se kuhajo izvirne kmecke jedi iz ekološke pridelave,« poudari gospodinja. Domace salame, šunka, pašteta, ržen kruh so specialitete, ki gredo v slast vsem gostom. Gostje, ki pridejo v Jamnico, se lahko kopajo v bazenu ob hiši in si na sprehajalnih poteh okrog Pece in Uršlje gore nabirajo moci za delo. Mimogrede na bližnjih travnikih in v gozdovih nabirajo zdravilna zelišca, gobe, borovnice, jagode.

površina: 7,5 ha / št. mest: 220 / št. oseb: 600 V srcu Zgornje Savinjske doline, ki jo obdaja venec do 2400 metrov visokih gora in se odlikuje z neokrnjeno naravo, je "zrasel" kamp Menina, ki spada v višjo kategorijo, to je kategorijo štirih zvezdic. Leži 20 kilometrov od avtoceste med Celjem in Ljubljano, dostopen je prek predora Karavanke ali prek Maribora in je le 20 kilometrov pred znamenito Logarsko dolino. Razprostira se v gozdu med reko Savinjo in manjšim jezerom v kampu, kjer se gostje lahko okopajo tudi v bazenskem kompleksu blizu kampa. Kamp ponuja 220 velikih prostorov za kampiranje. Najamete lahko tudi lesene brunarice in mobilne domove. V kampu je restavracija z domačo hrano, športni park, masažni salon, otroška igrišča, urejene in čiste sanitarije, postaja za avtodome, jezero in prava indijanska vas s konji in kanuji ter prostor za tabornike. Odlično je poskrbljeno za animacijo otrok (igre na prostem, tečaj kajaka, dnevi v indijanski vasi, ribolov ...) in odraslih (degustacije vin, kulinarični tečaji, tečaj polke ...). Družine se preizkusijo v raftanju, soteskanju, odbojki, namiznem tenisu, plezanju, tenisu . Nešteto je možnosti za izlete v gore. Označenih je prek 700 kilometrov poti za gorske kolesarje. Reka Savinja očara ribiče in razvedri kajakaše, kraji, nanizani okrog kampa, pa se ponašajo z bogato kulturno dediščino.

Nadmorska višina: 70 m Velikost kmetije: 15 hektarov Odprto za goste: 1. 1. - 31. 12. Število sedežev: 30 Možen dostop z avtobusom Kilometer od avtocestnega izhoda Vogrsko pod hribom Lijak leži vas Ozeljan, ki je znana po jadralnih padalcih in ohranjenih starih običajih, kot so pustovanje, kresovanje ... Zgodovina vasi, ki je stisnjena pod Trnovsko-Banjško planoto, pravi, da je bil leta 1868 v njej veliki narodni tabor za Zedinjeno Slovenijo, danes pa je prijetno izhodišče za izlete po Goriškem, predvsem pa za jadralne padalce, športne ribiče, športne plezalce, pohodnike in kolesarje. Posestvo Mladovan se ponaša z letnico 1906. Od leta 2003 pa je mogoče prespati v lastnem kampu ali v bungalovih. Na Posestvu Mladovanje mogoče tudi pristati z jadralnim padalomali z zmajem, saj smo edini, ki imamo lastno pristajalno stezo za jadralne padalce. Na posestvu Mladovanje lahko poskusite in kupite vina, suhomesnate izdelke ter različne doma pridelane likerje. Lega Posestva Mladovan je primerna za aktivno preživljanje oddiha, saj leži samo pol ure od morja, pol ure od Postonjske ali Škocjanskih jam ter Lipice ter uro in pol do Benetk. Je odlično mesto za organizacijo piknikov, izhodišče za kolesarjenje – možna izposoja koles, pohodništvo ter ogled znamenitosti Vipavske doline ter ogled največjega kamnitega mostu na svetu v Solkanu.

Avtokamp Šmica je urejen na deloma travnati in gozdnati površini na obrežju neokrnjene reke Savinje in nedaleč od prečudovite Logarske doline na nadmorski višini nekaj več kot 500 metrov. Je idealno izhodišče za planinarjenje in športe na vodi. Če bi si želeli prenočiti v kampu, pa nimate s seboj strehe nad glavo, vam v kampu posodijo šotor ali počitniško prikolico. Prav tako imajo na voljo kajake in rafte, s katerimi organizirajo vodene ture po Savinji, v kateri se je mogoče tudi kopati ali loviti ribe. Zanimiv je ogled njenega izvira, slapa Rinke v Logarski dolini. V tem naravnem biseru je poleg naravnih znamenitosti, kot so Robanov kot, Matkov kot, Snežna jama itd., še veliko možnosti za šport in rekreacijo, predvsem pohodništvo, planinarjenje, alpinizem, kolesarjenje, skoke s padalom, jahanje, raftanje, vožnje s kajaki; ljubitelji tenisa pa lahko partijo igre odigrajo tudi na dveh peščenih igriščih v kampu. Planinci jo bodo z nahrbtnikom na ramenih mahnili na Raduho, Ojstrico, Korošico in na druge vrhove.

Hotel s tradicijo več kot 50 let v centru Bleda 100 m od obale jezera v bližini športnih objektov. Ima 115 sob z balkoni ( polovica obnovljena v letu 2003 ), kopalnicami, telefonom, satelitsko TV in možnostjo internet priključka, dve restavraciji z odlično kuhinjo, aperitiv bar, Kava bar, TV salon z velikim zaslonom, savna, solarij in masažni salon, lastno parkirišče ( tudi za avtobuse ). Posebej primeren za skupine, prijazen do mladih družin in športnikov.Lepe in brezskrbne počitnice med prijatelji.

Naselje štirih apartmajskih hiš na vrhu Pohorja ob penzionu Martin, 300 metrov od zgornje postaje krožnokabinske žičnice, tik ob smučišču. Visokorasle smreke, ki obdajajo apartmajsko naselje, ustvarjajo občutek zasebnosti.Apartmajsko naselje obsega:8 apartmajev za 4-7 oseb in 2 apartmaja za 12-13 oseb. V bližnji okolici se ponujajo številne zanimive možnosti za aktiven oddih in rekreacijo. Raziščite prelepo okoliško naravo peš, s sedeža gorskega kolesa ali hrbta iskrega konja. Ko se boste prijetno utrujeni po lepo preživetem in doživetij polnem dnevu vrnili, pa vas za piko na i čaka še uživanje v termalnem bazenu.

Nahajamo se nad Portorožem, tako da se našim gostom s terase odpira čudovit pogled na Portoroški zaliv. Nudimo vam bogato izbiro okusnih jedi kot so domače mesne specialitete, sveže ribe, raki, školjke,... Ob dobrotah naše kuhinje vam bomo postregli z buteljčnim vinom, posebej polnjenim za restavracijo Tomi. Prirejamo tudi poslovna in svečana kosila ali večerje v prijetnem ambientu. Gostom so na voljo udobne klimatizirane sobe, pred restavracijo pa je urejen parkirni prostor. Za dodatne informacije pa nas pokličite.

Nahajajo se v vasi Tešanovci. Od Moravskih Toplic so oddaljeni 2.4 km, do njih pa vodi kolesarska steza. So sredi neokrnjene narave, zato so kot nalašč za zdravo preživljanje dopusta ali prostega časa. Ravnica ponuja idealno priložnost za kolesarjenje, prav tako pa so odlično izhodišče za obisk naravnih in kulturnih znamenitosti Prekmurja. Izpolnjujejo pogoje kolesarju prijazne namestitve. APARTMA SONCE - velikosti 32m2: 1/4 - zakonska postelja, 2 ležišči - nadstropna postelja, 2 ležišči - TWC, kuhinjski kotiček, terasa, KTV - brezplačni WI-FI - parkirno mesto APARTMA POTOČEK - velikosti 54m2: 1/4 + 1/2 - ločene postelje, 4 ležišča - zakonska postelja, 2 ležišči - TWC, manjša kuhinja, terasa, KTV - brezplačen WI-FI - parkirno mesto APARTMA 111 - velikosti 44m2: 1/4 - ločene postelje, 2 ležišči - zakonska postelja, 2 ležišči - TWC, ločena kuhinja, terasa, KTV - brezplačen WI-FI - parkirno mesto

Novi hotel garni Merano s 15 lično opremljenimi sobam smo postavili ob vznožju Pohorja, v neposredni bližini snežnega stadiona in kongresnega centra in le 5 km od središča Maribora. Pogostimo vas lahko tudi v á la cart restavraciji in udobni kavarnici s pogledom na smucišča.

Lovenjakov dvor - hiša prijaznih ljudi in dobrih jedi! Hotel Štrk**** v Polani pri Murski Soboti je idealna počitniška destinacija za vse, ki se namesto v turistični vrvež raje odpravijo med prekmurske domačije in cenijo pristno domačnost lokalnih prebivalcev. Zavedamo se pomembnosti trajnostnega razvoja okolja, zato vam nudimo domačo prekmursko hrano. Tudi vaši štirinožni prijatelji so pri nas vedno dobrodošli! Nudimo vam 25 prostornih hotelskih sob, katerih vsaka meri med 20 m2 in 30 m2, in so opremljene v tradicionalnem, a hkrati udobno urejenem stilu. Vsaka soba ima CATV, pisalno mizo s priključkom na internet, prostorno kopalnico z masažnim tušem, sef, sušilec za lase, teraso s pogledom na vrt, kjer rastejo avtohtone prekmurske rastline in vinska trta. Nudimo 21 dvoposteljnih sob, 2 štiriposteljni sobi, 1 troposteljno sobo in 1 enoposteljno sobo, skupaj 54 ležišč. Hišni ljubljenčki so pri nas dobrodošli Preživite počitnice v Prekmurju z vašimi hišnimi ljubljenčki. Velik vrt za sprehode, posebni prostori za bivanje.... Štrkov wellnes center vas bo razvajal z notranjim bazenom, velikim jacuzzijem, dvema savnama in fitnes napravami. Pridite k nam in si v družbi svojih najdražjih napolnite baterije s sprehodi ali kolesarjenjem po čudoviti razgibani pokrajini, sprostite se v termalni vodi ter poskusite tradicionalne prekmurske dobrote v naši znani Gostilni Lovenjak. Poskrbimo za vse mogoče želje: - gurmanski večer prekmurske kulinarike, - vinska degustacijav Štefanovi kleti, - ogled Prekmurja s ptičje perspektive (z balonom ali helikopterjem), - čez drn in strn z buggy štirikolesnikom. - Najem koles in skuterja - Ribolov ob hotelskem jezeru - Mini živalski vrt - Celodnevni vodeni izleti po najlepših točkah Prekmurja

Predstavitev - Apartmaji sobe Ravbar se ponašamo z odlično lokacijo blizu samega središča Novega mesta. V prijetni okolici obkroženi z lepim vrtom in velikim parkiriščem vam nudimo v samostojni apartmajski hiši apartmaje različnih velikosti, eno, dvo in trosobne, v kategoriji *** in **** zvezdic. Vsi apartmaji imajo SAT TV, direktno telefonsko linijo, nekateri tudi ISDN povezavo in klimatsko napravo. Po prijetnem dnevu lahko sami ali z družbo preživite prijeten večer v klubskem prostoru s televizijo in videorekorderjem ali pa se v domači atmosferi sprostite pri igranju namiznega tenisa. V svojih prostih uricah si lahko izposodite gorsko kolo in se vključite v vodene kolesarske izlete po bližnji in daljni okolici (Novo mesto, Grad Otočec, Pleterje, Kostanjevica na Krki, Dolenjske in Šmarješke Toplice) ali pa dan izkoristite za pohodništvo po okoliških hribih kot so Trška gora, Gorjanci in Kočevski Rog.Pozimi lahko obiščete tudi edino dolenjsko smučišče Rog Črmošnjice (oddaljenost 25 km). Poseben čar in domače vzdušje boste doživeli ob obisku naše zidanice v vinskih goricah Ljuben, ki se bo končala z obvezno pokušino priznanega dolenjskega posebneža cvička. Predvsem pa se boste v naši bližini dobro počutili. Dolenjci smo gostoljubni ljudje in z veseljem vam bomo razkazali ta prelep konec Slovenije. Vabljeni!

Mladinski hotel Ajdovščina se nahaja v športnem parku, le kratek sprehod od središča mesta. Sredi narave in obdan z mnogimi zanimivimi športnimi površinami je odlična izbira za vse, ki iščejo aktiven oddih v naravi. Notranjost hostla je svetla, topla in prijetna. Vse sobe imajo lesena tla in balkon. Opremljene so s klimo, pogradi omaricami na ključ in posteljnino ter brisačo. 50 postelj je razdeljenih v različne tipe sob: tri so štiri posteljne, v eni sobi je šest ležišč, v eni osem, v največji spalnici pa lahko udobno prespi 24 oseb. Sanitarije so skupne, ločene za ženske in moške. Poleg spanja hostel svojim gostom ponuja tudi možnost pranja perila, brezplačno parkirišče, brezplačen Wi-fi, najem koles, ter turistični info kotiček, kjer so na voljo informacije o turistični, športni in prireditveni ponudbi Ajdovščine in okolice. Zajtrk je na voljo vsak dan, v priročni čajni kuhinji pa si lahko gostje sami pripravijo hiter obrok. V hiši je tudi gostinski lokal, kjer lahko čez dan uživajo na sončni terasi, zvečer pa se zabavajo na enem od mnogih dogodkov in koncertov, ki se redno odvijajo v prireditveni dvorani lokala. V Mladinskem hotelu Ajdovščina so dobrodošli tudi organizatorji konferenc, prireditev, razstav ali družabnih srečanj, saj objekt med drugim vsebuje tudi tehnično opremljeno koncertno in konferenčno dvorano, galerijo, večnamensko dvorano, učilnico in dve sejni sobi. Na prostem pa je priročen prireditveni prostor z odrom. V bližnjem Športnem centru se lahko kopate v pokritem bazenu (odprt do konca aprila) ali sprostite v savni. V poletnih mesecih vsako leto odpre vrata letno kopališče, ki je zaradi svoje zelene okolice zelo priljubljeno med domačini. Takrat se izvajajo na športnih površinah v njegovi okolici številni športno-animacijski programi, ki so namenjeni otrokom. V neposredni bližini hostla je teniško igrišče, gorsko-kolesarska proga za 4-cross, otroško igrišče, rekreacijska pot s trim orodji,… Mladinski hotel Ajdovščina s svojim sproščenim vzdušjem in domačnostjo privablja mnoge kolesarje, pohodnike in jadralne padalce. Hostel je tudi član združenja specializiranih kolesarskih nastanitev in ima temu prilagojeno ponudbo: posebni kolesarski programi in paketi, vodeni izleti, orodje za popravila, shramba za kolesa, zemljevidi kolesarskih poti,…

Hotel Ribno je prijeten, manjši hotel kategorije 3*. Leži sredi borovega gozdička, na zelo mirni legi. Ima 58 modernih sob in 3 suite, vsi imajo panoramski pogled. Ponuja tudi kapacitete za izvedbi seminarjev (10 - 80 sedežev). Od mednarodnega predora Karavanke je oddaljen 20 minut, od glavne ceste v smeri Bled pa le 6 km. Gostom je na voljo brezplačno parkirišce. Dodatne storitve v okviru hotela: tenis, odbojka na mivki, namizni tennis, izposoja koles, savna, masažna kopel, možnost različnih masaž. Aktivnosti v okolici: golf igrišče (27 lukenj), ribištvo, jahanje, sprehodi, rafting.

V hotelu s tremi zvezdicami razpolagajo s 13 enoposteljnimi, 24 dvoposteljnimi, tremi triposteljnimi sobami ter z eno štiriposteljno in eno družinsko sobo. Skupno število sob je 42 in ležišč pa 78.Sobe so opremljene z vsem potrebnim za udobno bivanje: s TV, telefonom, TWC, sušilnikom las, klimo in brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta (Wi-Fi). Splošne informacije in ugodnosti za goste hotela: • ob hotelu je urejeno brezplačno parkirišče • brezplačen vstop v Hitove igralnice (Perla, Park, Casino Drive-in) • najem koles • ponudba masaž • prostor za sestanke, predstavitve, predavanja • male živali so dovoljene • recepcija odprta 24 ur • gostje hotela imajo 20 % popusta na obisk bazena, savn in fitnesa v centru dobrega počutja Spa Perla • športnikom prijazen hotel: v bližini hotela (1 km) je Športni center Hit z igrišči za tenis, squash, badminton, košarko in nogomet, fitnes centrom in prostorom za vadbo aerobike • kolesarjem prijazen hotel

Prenočišče "Na Kluk" je na meji med Primorsko in Gorenjsko. Ponujamo vam 13 različnih, prijetno opremljenih in udobnih sob. V pritličju so recepcija, bar, zajtrkovalnica ter zunaj velika letna terasa. Je odlično izhodišče za vse aktivnosti ter sprostitev v naravi.

Hotel Maestoso nosi plemenito ime, saj je poimenovan po znani liniji lipicancev. Vabi vas v udobno in prijetno bivanje sredi slikovite kraške pokrajine. Poleg vodenih ogledov, vožnje s kočijo, ogledov treningov in predstavitev lipiške šole klasičnega jahanja, lahko svoj čas izkoristite tudi za številne športne aktivnosti, ki jih ponuja okolica hotela: -igro mini golfa -igro golfa na edinstvenem igrišču v Sloveniji, ki je odprto vse leto -kolesarjenje -sprehod po urejenih poteh in še mnogo drugega Družine lahko prijeten čas izkoristijo na otroškem igrišču ter Lipikumu-muzeju lipicanca. Prav posebno izkušnjo ponuja obisk Doline Lurške Matere Božje. V restavraciji Maestoso pa Vas pričakujejo specialitete, ki z okusi zrcalijo Kras z njegovim edinstvenim značajem.

Apartma se nahaja v središču starega mestnega jedra Idrije in sicer na mirni lokaciji ob potoku Nikova. V neposredni bližini stoji ena od idrijskih znamenitosti - Antonijev rov, vhod v turistični rudnik, kakor tudi trgovina in restavracija. Pred apartmajem je terasa ter ograjen parkirni prostor. Omogočen je dostop za invalide. V dodatni ponudbi najdete tradicionalne idrijske in cerkljanske specialitete kot so žlikrofi, šebreljski želodec, salame, klobase...

Butični BEST WESTERN PREMIER Hotel Lovec leži v samem središču Bleda. Vpet v domače okolje ponosno nadaljuje tradicijo gostišča, ki je na tem mestu stalo že pred več kot sto leti. Arhitektura hotela se zgleduje po lokalnem okolju in gostom omogoča popolno doživetje okolice, saj ponuja čudovite razglede na jezero in okoliško gorovje. Hotel odlikujejo obilica svetlobe in naravni materiali, ki mu dajejo pridih topline in domačnosti. Povezanost z domačim alpskim okoljem se odraža tudi v ponudbi restavracije Lovec Grill, kjer gostom postrežemo z jedmi iz svežih lokalnih sestavin. Ponudbo hotela zaokrožuje prijeten sprostitveni center, dušo pa mu dajejo prijazni sodelavci, ki z veseljem prisluhnejo sleherni želji naših gostov.

V osrcju termalnega sredisca Moravskih Toplic le nekaj minut oddaljeno od term 3000 vas pricakujemo v sodobno opremljenih sobah a. 25m2 vse sobe so klimatizirane z balkoni z locenimi wc - kopalnica kabel tv brezplacni dostop do interneta. Preden se odpravite na kolesarjenje sprehode kopanje Golf - tennis igrisce si lahko dan popestrite z bogato oblozenega ruskega bifeja. V Bliznji okolici v neokrnjeni naravi se nahajajo stevilna gostisca kmecki turizmi in tam kjer se disi po domacih prekmurskih specialitetah le tam vas bodo prisrcno postregli z domacimi dobrotami in z dobro kapljico vina.
{"pageType":0,"linkKey":"sloveniabikehotels","baseUrl":"/(X(1)A(-o9b74Bn0VM-I5XRx-BuSRbTDf4V1DS3-_SHTOZ-KAadQYelrmV97uLMcdUKM4hqFuOtE2Pw9ZfGvUHYG1ntn2xAd1TWtoRk7xOmhiv5649uHE1s2a09Iv4twNVwNMY34d86qe3A_dmplIDr5GqHyw2))/sloveniabikehotels/sl","lang":"sl","isMobileDevice":false,"isMobileMode":false}
{"profile":{"GeneralSettingsNightsMaxNumber":30}}